Pachet realizare site PREMIUM
288 euro + TVA (one time) + 3 euro/luna hosting + domeniu.ro
Pachet realizare site STANDARD
180 euro + TVA (one time) + 3 euro/luna hosting + domeniu.ro
Pachet realizare site BASIC
108 euro + TVA (one time) + 3 euro/luna hosting + domeniu.ro

Realizeaza propriul site web cu serviciile profesionale de Web Design de la Up Achizitii!

Companiile care detin un site de prezentare web bine executat, se bucura automat de un atuu competitional si reusesc sa se remarce in randul publicului tinta, asigurandu in acest fel succesul si notorietatea afacerii lor.

Alege pachetul de servicii web potrivit pentru afacerea ta

Ofertele de Web Design puse la dispozitie de catre Up Achizitii vin sub forma unor pachete de tip premium, standard sau basic, care au incluse diferite servicii de realizare site web, oferite de catre echipa TNT Computers, o echipa de specialisti in procesul de creare site web de prezentare, la preturi competitive, fara concurenta.

In functie de nevoile afacerii tale, poti opta pentru unul dintre urmatoarele pachete de realizare site:

·       Pachetul premium: include 10 pagini/subpagini (home, despre noi, produse si servicii, informatii, contact), optimizare SEO avansata, interfata mobile responsive, domeniu.ro, hosting si eShop cu 20 de produse incluse (plata doar la ramburs cash, fara plata card).

·       Pachetul standard: include de asemenea 10 pagini/subpagini, servicii SEO, interfata mobile responsive, domeniu.ro, hosting.

·       Pachetul basic: include 5 pagini principale , servicii SEO, interfata mobile responsive, domeniu.ro, hosting.

Durata de realizarea a acestor pachete de servicii este foarte mica si are la baza profesionalism, calitate si seriozitate.

Solicita oferta de la Up Achizitii

Daca esti interesat sa achizitionezi cele mai bune servicii de Web Design pentru afacerea ta si sa te bucuri de un site web complet, usor de utilizat si de gestionat, apeleaza cu incredere la echipa de specialisti Up Achizitii!