Bucura-te acum de semnatura electronica cu certificat digital calificat de la Up Achizitii!

In prezent, majoritatea companiilor aleg sa foloseasca o semnatura electronica calificata, bazata pe un certificat digital calificat, deoarece aceasta reprezinta o alternativa avansata, mai sigura si mai rapida in comparatie cu  semnatura olografa clasica, pe hartie.

Ce este semnatura electronica si care sunt beneficiile ei

La momentul actual, semnatura electronica calificata este un must have pentru orice afacere, deoarece aceasta reprezinta o modalitate digitala puternic securizata prin intermediul careia se confirma faptul ca un anumit document este semnat de catre o anumita persoana si ca informatiile pe care le prevede acel document nu au fost modificate ulterior semnarii. Concret, o astfel de iscalitura conecteaza identitatea verificata a semnatarului cu un anumit act, la o anumita data.

Aceste semnaturi electronice ale firmelor sunt esentiale, intrucat sunt utilizate de cele mai multe ori in relatia cu autoritatile publice, precum ANAF, CNAS, ONRC, ITM etc., si reprezinta o modalitate mult mai rapida si eficienta, care asigura economie de timp, cat si de bani.

Obtine semnatura electronica calificata de la Up Achizitii

Gama de semnaturi electronice oferita de catre platorma online Up Achizitii este alcatuita din semnaturi electronice pentru firme, cu valabilitate de 1 an, de 2 ani sau de 3 ani, in functie de nevoile fiecareia. Mai mult, procesul de semnare sau accesare a certificatului digital calificat se poate face de oriunde si de pe orice tip de dispozitiv.

Obtine propria semnatura electronica de care ai nevoie cu sprijinul Up Achizitii!