Abonamente medicale pentru IMM-uri

Abonamente medicale dedicate angajatilor IMM-urilor

Asigura sanatatea echipei tale cu servicii medicale de la furnizori de top

Up Achizitii este alegerea potrivita pentru tine si pentru angajatii tai, intrucat pune la dispozitia IMM-urilor servicii medicale de calitate, sub forma de abonamente medicale personalizate de la furnizorul Regina Maria, lideru pe piata medicala romaneasca.

Tipuri de abonamente medicale pentru firmele mici si medii

Abonament Partener Premium – acest abonament este alegerea ideala pentru preventie si pentru tratament, cu o valabilitate de 12 luni, constituind un pachet cuprinzator de servicii, alcatuit din: servicii de Medicina Muncii, controale si consultantii de medicina generala si interna, set anual de analize, discount-uri la consultatii de specialitate si imagistica, 50% discount la ecografii de sarcina, spitalizare si interventii chirurgicale, Camera de Garda.

Abonament Partener Plus – destinat companiilor cu buget redus, acest tip de abonament include servicii de Medicina Muncii, consultatii, controale de medicina generala, interna si de familie, set anual de analiza fara recomandare medicala, reduceri la imagistica si radiologie/la protocol de sarcina/investigatii in Camera de Garda/la investigatii complexe si proceduri de kinetoterapie.

Abonament Partener Ultra – acest abonament este conceput astfel incat sa te ajute sa-ti optimizezi costurile, punand la dispozitia angajatilor tai servicii de Medicina Muncii, consultatii sau controale de specialitate si discount-uri la acestea, set anual de analize, investigatii complexe, tratamente in Camera de Garda, kinetoterapie.

Solicita online, simplu si rapid, de la Up Achizitii, tipul de abonament dorit si asigura o stare buna a angajatilor si a companiei tale pe termen lung.