Servicii medicale

Alege servicii medicale de calitate pentru afacerea si angajatii tai!

In cazul in care detii o afacere, dincolo de eforturile financiare si de timpul depus pentru dezvoltarea si succesul acesteia, este foarte important sa acorzi o atentie deosebita mentinerii sanatatii angajatilor tai. In acest fel te asiguri ca te poti baza pe o echipa sanatoasa, eficienta si productiva, pe termen lung..

De ce sunt importante serviciile medicale

Pentru ca activitatea pe care o presupune afacerea ta sa se desfasoare in cele mai bune si profitabile conditii, care sa produca rezultate conform asteptarilor tale, este esential ca cei pe care ii ai in subordine sa fie sanatosi, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Asadar, pentru a ii ajuta pe acestia sa isi mentina starea de sanatate, merita sa optezi pentru servicii medicale de calitate superioara, de la furnizori de top din tara.

Alege Up Achizitii pentru sanatatea anagajatilor tai

Up Achizitii este partenerul de incredere numarul 1 al tuturor companiilor micii si medii din tara, ajutandu-le pe acestea sa gaseasca toate cele necesare bunei functionary a activitatii lor,, intr-un singur loc. Astfel, platforma online up-achizitii.ro pune la dispozitia clientilor sai o gama completa si diversificata de produse si servicii, capabile sa se plieze pe orice cerinta sau problema intampinata, printre care se numara si categoria servicii medicale.

Abonamente medicale specializate pentru IMM-uri

Intrucat fiecare afacere e diferita, in portofoliul de pachete medicale pe care il gazduieste platforma online Up Achizitii, clientii pot gasi mai multe abonamente medicale de tip corporate, precum Abonament Partener Premium, Partener Plus si Partener Ultra. In functie de tipul abonamentului ales, orice firma poate beneficia de diverse servicii incluse, la pachet cu o multitudine de avantaje pentru angajati, printre care se numara set anual de analize, consultatii si servicii de specialitate, discount-uri, servicii de recuperare medicala precum kinetoterapie etc.

Furnizorul acestor abonamente medicale este reteaua de sanatate Regina Maria, lider in furnizarea  serviciilor medicale in Romania, mereu aproape de pacientii sai.

Pune sanatatea angajatilor tai pe primul loc si alege cele mai bune servicii medicale cu sprijinul Up Achizitii!