Social media

Fa-te remarcat in social media cu ajutorul serviciilor profesionale Up Achizitii!

Daca iti doresti ca afacerea ta sa fie vizibila si in mediul online, prin intermediul retelelor de socializare, si urmaritorii tai sa primeasca un continut calitativ si relevant despre produsele si serviciile pe care le oferi, apeleaza cu incredere la serviciile profesionale de social media, oferite de catre echipa de specialisti in domeniu, prin intermediul platformei Up Achizitii.

Servicii social media accesibile

Up Achizitii asigura promovarea pe retelele de socializare a afacerii si a activitatii tale si iti pune la dispozitie o gama diversificata de servicii de social media, sub forma de pachete, capabile sa raspunda pana si celor mai exigente nevoi sau preferinte ale tale.

Aceste pachete pentru promovarea pe social media sunt de tip Exclusive, Complete, Usual sau Basic si includ numeroase servicii personalizate precum: campanii de promovare prin Facebook Ads, planuri editoriale, machete pentru postari, campanii de tip Get Likes on Page, buget inclus de promovare a fiecarei postari si persoana dedicata pe proiect.  

Toate aceste pachete sunt disponibile la preturi accesibile pentru orice buget, la un raport calitate-pret avantajos, de care merita sa te bucuri.

Asigura promovarea afacerii tale in social media cu ajutorul expertilor Up

Avand la baza ani de experienta si ghidandu-se dupa valori primordiale precum calitate, profesionalism, seriozitate si transparenta, echipa Up Achizitii te ajuta sa fii cat mai vizibil pe retelele de socializare si sa construiesti o relatie cat mai solida cu clientii tai, pentru a avea succes si pentru a facilita cresterea vanzarilor afacerii tale.

Up Achizitii, mai simplu in fiecare zi!