Online marketing

Bucura-te alaturi de Up Achizitii de avantajele marketingului online!

Pe masura ce tehnologia continua sa avanseze intr-un ritm alert, majoritatea companiilor isi muta activitatea in mediul digital, mai ales datorita faptului ca numerosi consumatori cumpara acum produsele si serviciile online, de pe propriile device-uri. Asadar, pentru ca afacerea ta sa aiba success si sa ajunga direct la clientii tai intr-un mod cat mai sigur si eficient, ai nevoie de promovare online.

Primeste consultanta in marketing online de la specialistii Up Achizitii

In gama de servicii de marketing online disponibila pe platforma Up Achizitii, clientii interesati au posibilitatea de a alege, in functie de propriile nevoi si cerinte, din urmatoarele tipuri de pachete de servicii de promovare online:

·       Google Ads: include administrarea completa a campaniilor de Google Ads.

·       Exclusive: printre serviciile pe care le include acest pachet se numara 12 postari lunare atat pe Facebook, cat si pe Instagram, 4 postari pe LinkedIn, 2 articole pentru blog, administrarea campaniilor de Google Adwords sau Google Display si remarketing-ul.

·       Complete: acest pachet vizeaza 8 postari lunare atat pe Facebook, cat si pe Instagram, 4 postari pe LinkedIn, un articol de blog si administrarea campaniilor de Google Adwords.

·       Usual: acest tip de pachet presupune un audit al website-ului, 4 postari lunare atat pentru Facebook, cat si Instagram, 2 postari LinkedIn si administrarea campaniilor de Google Adwords.

·       Basic: clientii care opteaza pentru acest pachet vor beneficia de o campanie Google Ads si de una Facebook Ads ongoing, o campanie de remarketing si 2 postari pe Facebook.

Descopera si profita acum de serviciile de marketing online de top, oferite de catre cea mai buna echipa de specialisti Up Achizitii!