Card de masa
Pana la 37% economie pentru companie
Abonament Pulsul Echipei
1.5 Euro / luna per angajat - Se aplica Discount 25% pentru clientii Up Achizitii, plus o luna de abonament gratuit
Pachetul SILVER - Discount de minim 15% in prima luna
Pret Abonament: 200 Lei fara TVA / Pret per 1 angajat: 20 Lei fara TVA
Pachetul PLATINUM - Discount de minim 15% in prima luna
Pret Abonament: 200 Lei fara TVA / Pret per 1 angajat: 55 Lei fara TVA
Pachetul GOLD - Discount de minim 15% in prima luna
Pret Abonament: 200 Lei fara TVA / Pret per 1 angajat: 35 Lei fara TVA

Servicii HR pentru afacerea ta de la cei mai buni furnizori din tara

Dincolo de resursele de timp sau cele financiare, in orice activitate, indiferent de domeniu, resursa umana este vitala, aceasta trebuind sa fie foarte bine gestionata pentru a putea contribui la succesul si dezvoltarea durabila a unei afaceri. Daca vrei sa lucrezi cu cei mai buni specialisti si sa-i mentii motivati,  foloseste serviciile HR de la Up Achiziti.

Servicii HR potrivite oricarei afaceri

Platforma online Up Achizitii vine in intampinarea clientilor sai cu o gama completa si variata de servicii HR de calitate, menite sa indeplineasca orice nevoie sau preferinta pe care o au acestia. Astfel, cei interesati de consultanta HR de la profesionisti in domeniul resurselor umane, pot alege din portofoliul Up Achizitii dintre urmatoarele servicii:

·       Feedback echipa – acest serviciu vine sub forma de abonament denumit Pulsul Echipei, care are rolul de a oferi celor care detin o afacere sansa de a putea trimite chestionare de feedback in mod anonim angajatilor, pentru a putea ,,lua pulsul” acestora si pentru a face o evaluarea a starii lor de spirit.

·       Servicii externalizate de Resurse Umane – intrucat administrarea fortei de munca necesita foarte mult timp, Up Achizitii vine cu solutia potrivita si ofera servicii externalizate de HR sub forma unor abonamente de tip Silver, Platinum sau Gold, avand specificatii diverse, capabile sa acopere orice cerinta: intocmirea documentatiei necesare procesului de angajare, consultanta privind legislatia muncii, verificari, evidente si tot felul de operatiuni corespunzatoare departamentului de HR al unei companii.

·       Card de masa – Up Dejun este o solutie moderna care aduce numeroase beneficii, fiind un instrument electronic de plata simplu si rapid prin care angajatii sunt motivati, avand acces la o retea variata de supermarket-uri, restaurante etc. si la diverse oferte promotionale iar angajatorii reusesc sa-si optimizeze timpul si bugetele, datorita logisticii simplificate.

·       Card cadou pentru angajati – acest tip de card cadou este un suport modern special conceput pentru acordarea bonusurilor de sarbatori salariatiilor, avand numeroase avantaje precum: aplicatie gratuita, acces la cumparaturi din domenii diverse, tehnologie contactless, libertatea de a alege cadoul preferat din magazine fizice sau online etc.

Alege Up Achizitii

Vizualizeaza acum, la doar cateva click-uri distanta, intreaga oferta de servicii HR din gama Up Achizitii si profita de produse de calitate, de la furnizori de top, la  preturi avantajoase pentru afacerea ta.