Abonament Pulsul Echipei
1.5 Euro / luna per angajat - Se aplica Discount 25% pentru clientii Up Achizitii, plus o luna de abonament gratuit

Chestionare de satisfactie si evaluare angajati de la Up Achizitii

Pentru a putea mentine echilibrul si stabilitatea afacerii tale si pentru a avea la baza o echipa de oameni productivi, doua lucruri sunt esentiale: comunicarea transparenta eficienta si feedback-ul reciproc permanent. Daca esti de parere ca asta lipseste in compania ta, e momentul sa descoperi chestionarele pentru angajati de la Up Achizitii. 

Chestionare de satisfactie a angajatilor sau de evaluare

Intrucat Up Achizitii isi diversifica in mod continuu gama de produse si servicii destinate IMM-urilor, acum ai posibilitatea de a comanda online diverse tipuri de chestionare tematice pentru angajati, cu scopul de a obtine un feedback in timp real de la acestia.

Alege abonamentul Pulsul Echipei pentru afacerea ta

Acest tip de serviciu, odata activ, te ajuta sa trimiti in mod automat un numar nelimitat de chestionare de feedback anonim catre echipa ta. Prin intermediul PulsulEchipei.ro, poti masura indicatori cheie despre starea de spirit a angajatilor tai, precum gradul de satisfactie/nemultumire, relatia cu colegii, relatiile intre departamente diferite, si poti imbunatati in mod eficient cultura business-ului tau, prin crearea unei relatii bazate pe comunicare, transparenta si pe implicarea constanta a angajatilor in  luarea deciziilor.

Profita de cele mai bune oferte

In cazul in care decizi sa achizitionezi un chestionar de evaluare a angajatilor sau de masurare a gradului lor de satisfactie, nu mai sta pe ganduri si alege abonamentul Pulsul Echipei de la Up Achizitii, profitand de 25% discount la pretul de baza pentru clientii Up, plus o luna de abonament gratuit.