Card de masa
Pana la 37% economie pentru companie

Motiveaza-ti angajatii cu cardul de masa Up Dejun! !

La momentul actual, cardul de masa pentru angajati reprezinta o solutie moderna de a mentine angajatii cat mai implicati si motivati, fiind unul dintre cele mai populare si solicitate beneficii extrasalariale pe suport electronic in randul majoritatii companiilor din tara. Comanda si tu acum de la Up Achizitii, platforma dezvoltata de Up Romania, pentru achizitiile companiilor mici si mijlocii.

Instrument de plata rapid si sigur de la furnizori de top

Cardul de masa Up Dejun de la Up Romania constituie o metoda rapida si sigura de plata care vine la pachet cu o serie de avantaje importante, valabile atat pentru angajator, cat si pentru angajati, dupa cum urmeaza:

Pentru angajator: deductibilitate 100% la calculul impozitului pe profit, scutire de la plata contributiilor sociale, implementare si gestionare rapida, proces de logistica simplificat angajati motivati si stimulati.

Pentru angajati: incarcare automata a valorii comandate, comision zero pentru plata in magazine sau online, la partenerii afiliati, oferte promotionale, flexibilitate si rapiditate la plata oricarei sume efectuate de catre angajati, datorita tehnologiei contactless pentru sumele mai mici de 200 de lei.

Economiseste cat mai mult pentru afacerea ta

Prin intermediul cardului de masa, angajatii tai sunt incurajati in mod constant, in timp ce tu reusesti sa optimizezi bugetul afacerii tale.. Astfel, cu cardul Up Dejun ai sansa de a economisi pana la 37% din valoarea unei prime in bani sau a unei cresteri salariale.

Ramai in pas cu noile tendinte de cumparare, comanda cardul de tichete de masa pentru angajatii tai si te bucuri de beneficii fiscale.