Card cadou pentru angajati

Cardul Up Cadou – avantaje pentru angajator si angajat

Odata cu momentele importante din an precum 8 Martie sau sarbatorile de Paste sau Craciun, angajatii tai merita sa se bucure de diverse bonusuri ca dovada a respectului tau fata de implicarea lor continua in activitatea afacerii tale. Poti face acest lucru acum prin intermediul unei solutii electronice simple si elegante, asa cum este cardul cadou de la Up Achizitii.

Investeste in angajatii tai

In momentul in care detii o afacere, este foarte important sa acorzi atentie angajatilor care depun eforturi zilnice pentru dezvoltarea si succesul acesteia. In acest sens, merita sa optezi pentru un instrument practic si modern prin care sa recompensezi implicarea membrilor echipei tale, asa cum este cardul cadou de la Up Achizitii.

Descopera avantajele cardului cadou Up

Prin intermediul bonurilor cadou Up, atat afacerea ta, cat si angajatii pe care ii ai in subordine, pot avea parte de numeroase beneficii, precum: deductibilitate fiscala si scutire de contributii sociale in cazul angajatorilor, aplicatie gratuita si acces la informatii despre sumele disponibile pentru angajati din aplicatie, acces la cumparaturi din domenii diverse, la nivel national, tehnologie contactless, pentru plati rapide si sigure, comision zero pentru plata in magazinele fizice sau online si servicii de tip call center, notificari SMS sau IVR.

Ramai in ritm cu noile tendinte de achizitie si comanda acum online de la Up Achizitii, simplu si rapid, pentru a le oferi salariatilor (cu copii minori sau fara), cat si copiilor acestora, un bonus remarcabil sub forma cardului Up Cadou.