Avocati

Serviciul Partener
Pentru mai mult de 15 ore de consultanță, 42 euro+TVA/oră (30% reducere față de tariful orar de bază)
Serviciul Confort
Pentru mai mult de 5 ore de consultanță, 48 euro+TVA/oră (20% reducere față de tariful orar de bază)
Serviciul Punctual
Ora de consultanță 54 euro +TVA/oră (10% reducere față de tariful orar de bază)

Servicii de avocatura profesionale pentru firma ta!

 

In cazul in care vrei sa beneficiezi de un sprijin legal competent pentru eventualele situatii de natura juridica care se pot ivi in viata companiei tale, nu ezita sa soliciti servicii de avocatura, din gama de servicii Up Achizitii.

Servicii de avocatura corespunzatoare nevoilor afacerii tale

In functie de nevoile si de preferintele tale cu privire la achizitionarea unor servicii de la avocati bine pregatiti in domeniul juridic, cu Up Achizitii ai posibilitatea de a alege dintre mai multe pachete de servicii de avocatura specifice, care vin la pachet cu o serie de avantaje dupa cum urmeaza:

Serviciul Partener – acest pachet este destinat identificarii celor mai bune solutii juridice pentru provocarile majore pe care le intampini. Pentru mai mult de 15 ore de avocatura de consultanta, clientii Up Achizitii beneficiaza de 30% reducere fata de tariful orar de baza, care este de 60 de euro + TVA.

Serviciul Confort – acest pachet este dedicat solutionarii unor situatii juridice care produc un impact semnificativ asupra activitatii pe care o desfasori. Pentru mai mult de 5 ore de consultanta de la avocati profesionisti, clientii Up Achizitii beneficiaza de 20% reducere fata de tariful orar de baza mentionat anterior.

Serviciul Punctual – acest pachet presupune solutionarea unor probleme de natura juridica punctuale din activitatea ta. Pentru o ora de servicii de la avocati cu experienta in domeniu, clientii Up Achizitii beneficiaza de 10% reducere fata de tariful orar de baza mentionat anterior.

Servicii de avocatura rapide, de calitate

Alege servicii de consultanta de la avocati de top, destinate  IMM-urilor si beneficiaza de profesionalism si preturi accesibile.