Servicii financiare si legale

Serviciul Partener
Pentru mai mult de 15 ore de consultanță, 42 euro+TVA/oră (30% reducere față de tariful orar de bază)
Serviciul Confort
Pentru mai mult de 5 ore de consultanță, 48 euro+TVA/oră (20% reducere față de tariful orar de bază)
Serviciul Punctual
Ora de consultanță 54 euro +TVA/oră (10% reducere față de tariful orar de bază)

Servicii Financiare & Legale profesionale pentru companii

Desigur, orice afacere vine la pachet cu numeroase responsabilitati, printre care se numara si cele ce tin fie de sfera financiara, respectiv contabilitatea, fie de sfera legala, respectiv domeniul juridic. Indiferent de nevoi, este important ca firma ta sa beneficieze de cele mai bune servicii Financiare & Legale de pe piata pentru a putea evolua si pentru a putea face fata cu brio oricarei provocari care poate aparea in viata sau activitatea acesteia.

In cazul in care nu stii unde poti gasi astfel de servicii profesionale de calitate superioara care sa vina in sprijinul tau oricand va fi nevoie, afla ca este momentul sa vizualizezi platforma online Up Achizitii, care gazduieste cele mai bune oferte din gama Financiar & Legal, potrivite pentru nevoile tale si ale afacerii pe care o detii.

Consultanta financiara de specialitate

Serviciile de contabilitate sunt nelipsite din viata oricarui business de succes, iar acestea nu pot fi realizate intr-un mod eficient fara ajutorul unor contabili profesionisti, bineinteles. Daca si tu esti in cautarea unui sprijin permanent in ceea ce priveste contabilitatea firmei tale, alege acum de pe magazinul online Up Achizitii unul dintre abonamentele disponibile si scapa de griji. Ai la dispozitie abonamente de tip Personalizat, Premium, Standard, Start sau Mini, din care poti alege varianta optima in functie de numarul de documente pe care le ai de procesat intr-o luna sau de numarul de angajati, la un raport calitate – pret profitabil.

Servicii legale de top

De asemenea, Up Achizitii, partenerul de incredere al tuturor IMM-urilor, pune la dispozitia doritorilor si servicii de avocatura de tip Partener, Confort si Punctual¸ clientii Up avand posibilitatea de a beneficia de reduceri avantajoase pentru orele de consultatii cu avocati experimentati din domeniul juridic. Aceste pachete de servicii de avocatura sunt destinate nevoilor diferite pe care le poate intampina un client, cum ar fi identificarea solutiilor juridice optime pentru diferite provocari la care este expus acesta, solutionarea unor situatii juridice diverse sau solutionarea unei probleme de natura juridica punctuala din activitatea clientului. 

Comanda de la cei mai buni furnizori din tara

Nu mai sta pe ganduri, comanda acum de pe Up Achizitii cel mai bun pachet de servicii Financiar & Legal potrivit pentru afacerea ta si bucura-te de profesionalism si promptitudine la cote maxime!