Servicii de curierat

Bucură-te de servicii de curierat complete cu Up Achizitii

In ultima perioada, s-a constatat nevoia din ce in ce mai accentuata a companiilor de a adapta servicii de curierat cat mai rapide si mai eficiente pentru afacerea lor. Cu siguranta si tu de foarte multe ori te-ai aflat in situatia de a trebui sa expediezi anumite colete in tara si nu stiai ce firme de curierat ar fi o alegere cat mai buna pentru afacerea ta.. Pe cat de multe firme de acest fel exista, pe atat de multe oferte, deci ce ar trebui oare sa alegi? De acum, afla ca alaturi de Up Achizitii nu trebuie sa mai fii in dubii, deoarece aici gasesti servicii de curierat de cea mai buna calitate, la preturi avantajoase.

Servicii de curierat de la profesionisti

Daca optezi pentru serviciile de curierat de la Up Achizitii, te bucuri acum de livrare rapida atat la nivel local, cat si national, la acelasi tarif indiferent de nevoile afacerii tale. Costurile unor astfel de servicii sunt de 12,76 RON pentru un colet intre 0.01-1 kg, la care se adauga 0,93 RON pentru fiecare kg aditional. Aceste tarife nu includ valoarea TVA si  indexul de combustil. Acesta din urma se va aplica doar la tariful de baza si nu este valabil pentru serviciile aditionale. Aceste servicii aditionale pe care le pune Up Achizitii la dispozitia celor interesati sunt serviciul de expediere cu ramburs si serviciul de expediere cu extindere raspundere.

Serviciul de expediere cu ramburs presupune achitarea de catre destinatar expeditorului a contravalorii bunului care face obiectul livrarii respective, prin intermediul retelei DPD iar serviciul de expediere cu extindere raspundere are la baza o trimitere postala inregistrata pentru o anumita suma, care nu trebuie sa depaseasca valoarea declarata de catre expeditor sicare se face pentru asigurarea impotriva pierderii, furtului, distrugerii totale sau partiale si deteriorarii.

Up Achizitii este solutia pentru nevoile tale

Alege serviciile de curierat sigure de la Up Achizitii si bucura-te de acum de cele mai avantajoase preturi, profesionalism si seriozitate fata de tine si de afacerea ta!