Pe Up Achizitii te bucuri de mai multe tipuri de servicii auto pentru companii!

 

Stim ca afacerea ta are necesitati diferite in fiecare zi si are nevoie de diferite tipuri de servicii, inclusiv servicii auto. Apeleaza cu incredere la Up Achizitii si bucura-te de cele mai calitative produse, la oferte de pret avantajoase, care te vor ajuta sa economisesti substantial.

Alege acum serviciile auto de la furnizori de top si beneficiezi de oferte speciale

Up Achizitii pune mereu pe primul loc clientii sai si nevoile pe care acestia le au, astfel incat incearca in mod continuu sa depuna toate eforturile necesare incat sa isi extinda gama de produse si servicii oferite. Asadar, acum ai sansa sa poti opta pentru gama noastra de servicii auto, special conceputa pentru a corespunde cerintelor si necesitatilor afacerii tale. In cazul in care esti interesat de aceasta categorie auto, poti opta pentru:

·       card de carburant prin care poti beneficia de preturi cu discount in peste 630 de statii din intreaga tara

·       sisteme de monitorizare flota auto prin GPS, bazate pe un program de monitorizare iTrack

·       sisteme de optimizare a rutelor de distributie, prin care iti poti imbunatati controlul si eficienta atunci cand vine vorba de optimizarea rutelor, rutarea livrarilor si monitorizarea in detaliu a modului de deservire a clientilor.

Up Achizitii – solutia completa pentru afacerea ta

Valorile dupa care ne ghidam intreaga activitate sunt comunicarea, profesionalismul, transparenta, calitatea si siguranta, valori care de-a lungul timpului ne-au facut remarcati in raport cu concurenta de pe piata si ne-au adus in portofoliu numerosi clienti multumiti, care au revenit de fiecare data la noi pentru a-si aproviziona afacerea cu cele necesare.

Platforma noastra este construita si adaptata pentru a sprijini afacerile mici si mijlocii si pentru a le pune la dispozitie tot ceea ce acestea au nevoie pentru desfasurarea activitatii lor, intr-un singur loc, la doar cateva click-uri distanta. In acest fel, acestea reusesc sa economiseasca timp si bani si sa se bucuri de cele mai bune produse si servicii, de calitate superioara, de la numerosi furnizori de top din tara. Mai mult, accesul pe aceasta platforma este gratuit, fara costuri suplimentare, abonamente sau alte taxe.  

Up Achizitii – Mai simplu, in fiecare zi.