Pe Up Achizitii te bucuri de mai multe tipuri de servicii auto pentru companii

Stim ca afacerea ta are necesitati diferite in fiecare zi si are nevoie de diferite tipuri de servicii, inclusiv servicii auto. Apeleaza cu incredere la Up Achizitii si bucura-te de  produse calitative, la oferte de pret avantajoase, care te vor ajuta sa economisesti substantial.

Alege acum serviciile auto de la furnizori de top si beneficiezi de oferte speciale

Up Achizitii pune mereu pe primul loc clientii sai si nevoile lor, astfel incat incearca in mod continuu sa depuna toate eforturile necesare incat sa isi extinda gama de produse si servicii oferite. Asadar, acum ai sansa sa poti opta pentru gama noastra de servicii auto, special conceputa pentru a corespunde cerintelor si necesitatilor afacerii tale. In cazul in care esti interesat de aceasta categorie auto, poti opta pentru:

·       card de carburant (Petrom, OMV Climate Neutral, OMV) –  prin intermediul acestor carduri de carburant, faci economie de timp, fara deconturi si fara  birocratie, beneficiezi de preturi cu discount in peste 560 de statii din intreaga tara, de combustil de calitate si de achizitia de produse din benzinariile OMV si Petrom (rovinieta, asigurare RCA, plata facturi, amenzi, taxe etc.).

·       sisteme de monitorizare flota auto prin GPS, bazate pe un program de monitorizare Prin intermediul solutiei iTrack, ai acces in timp real la datele esentiale pentru un management avansat al flotei, precum localizarea GPS a masinii, viteza, situatii de alarma, trasee parcurse, consumul de combustibil, suport in trafic etc.

·       sisteme de optimizare a rutelor de distributie, prin care iti poti imbunatati controlul si eficienta atunci cand vine vorba de optimizarea rutelor, rutarea livrarilor si monitorizarea in detaliu a modului de deservire a clientilor.

Up Achizitii – solutia completa pentru afacerea ta

Valorile dupa care ne ghidam intreaga activitate sunt comunicarea, profesionalismul, transparenta, calitatea si siguranta, valori care de-a lungul timpului ne-au facut remarcati in raport cu concurenta de pe piata si ne-au adus in portofoliu numerosi clienti multumiti, care au revenit de fiecare data la noi pentru a-si aproviziona afacerea cu cele necesare.

Platforma noastra este construita si adaptata pentru a sprijini afacerile mici si mijlocii si pentru a le pune la dispozitie tot ceea ce acestea au nevoie pentru desfasurarea activitatii lor, intr-un singur loc, la doar cateva click-uri distanta. In acest fel, companiile reusesc sa economiseasca timp si bani si sa se bucure de produse si servicii de calitate superioara, , de la numerosi furnizori de top din tara. Mai mult, accesul pe aceasta platforma este gratuit, fara costuri suplimentare, abonamente sau alte taxe.  

Up Achizitii – Mai simplu, in fiecare zi.