SALES PERFORMANCE JOURNEY

TREND CONSULT S.R.L
585 Euro/Standard (modulele 1-4) si 855 Euro/Advanced (modulele 1-7)

Specificatii complete

TREND JOURNEYS sunt programe de pregătire pe termen mai lung de șase luni în care procesul de învățare pleacă de la interesul personal.  

 Aceste călătorii de dezvoltare conțin o parte de interacțiune cu alți participanți (din intern sau din exteriorul organizației pentru ca oamenii să se expună la un mediu mai extins), mai multe module, consultanță și metode de învățare experiențială cu scopul de a provoca descoperiri puternice la nivel personal.  

 Practic, cu aceste programe ne adresăm oricărei organizaţii care își dorește să își pregătească oamenii noi care nu au reușit să parcurgă academiile interne, dar și oricăror întreprinderi mici și mijlocii și antreprenoriale care în mod tradițional nu pot apela la consultanța oferită de companii de consultanţă din motive de dimensiune (nu au oameni suficienți în echipa de management sau de vânzări cu care să constituie o grupă) sau din rațiuni financiare.  

Detalii program:

SALES PERFORMANCE JOURNEY - Construit pentru a îți face performanța predictibilă

- Se adresează: 

• Vânzătorilor care își doresc să implementeze un proces de vânzare ce conduce la o relație constructivă cu clientul și la semnarea contractului.

• Vânzătorilor mai puțin experimentați, cât și celor cu experiență în domeniu (hunters/farmers) care își doresc să îmbunătățească felul în care își desfășoară în acest moment activitatea de vânzări.

- Este un program care se concentrează pe abilitățile și instrumentele necesare pentru implementarea unui proces de vânzare ideal care conduce la o relație constructivă cu clientul.

 

Călătoria propusă are 7 module:

 

1. Sales Funnel Management – Ce faci? Cum faci? 

2. Understanding Customer’s Psychology – De ce unii clienți cumpără și alții nu 

3. Effective Sales Calls – Cum creez valoare pentru client în timpul discuției de vânzare 

4. Handling Objections – Cum abordez obiecțiile 

5. Insightful Conversations – Cum devin prima opțiune a clientului meu 

6. Strategy in Negotiation – Pregătirea strategiei de negociere 

7. Negotiation in Action – Comportamente constructive în negociere

 

Prețul programului: 585 Euro/Standard (modulele 1-4) si 885 Euro/Advanced (modulele 1-7)

Detalii suplimentare aici.