SALES MANAGEMENT JOURNEY

TREND CONSULT S.R.L
1125 Euro/6 module de o zi fiecare/participant

Specificatii complete

TREND JOURNEYS sunt programe de pregătire pe termen mai lung de șase luni în care procesul de învățare pleacă de la interesul personal.  

 Aceste călătorii de dezvoltare conțin o parte de interacțiune cu alți participanți (din intern sau din exteriorul organizației pentru ca oamenii să se expună la un mediu mai extins), mai multe module, consultanță și metode de învățare experiențială cu scopul de a provoca descoperiri puternice la nivel personal.  

 Practic, cu aceste programe ne adresăm oricărei organizaţii care își dorește să își pregătească oamenii noi care nu au reușit să parcurgă academiile interne, dar și oricăror întreprinderi mici și mijlocii și antreprenoriale care în mod tradițional nu pot apela la consultanța oferită de companii de consultanţă din motive de dimensiune (nu au oameni suficienți în echipa de management sau de vânzări cu care să constituie o grupă) sau din rațiuni financiare.  

Detalii program:

SALES MANAGEMENT JOURNEY - Despre cum crești oameni ca să crească cifrele

- Se adresează vânzătorilor seniori sau managerilor de vânzări care caută insight-uri despre abordarea strategică pe care ar putea să o aleagă pentu conturile, portofoliul sau echipa lor.

- Se concentrează atât pe situații care necesită o abordare strategică, cât și pe provocări specifice în managementul oamenilor de vânzări.

 

Călătoria propusă are 6 module:

 

1. Complex Sales – Cum îmi pot îmbunătăți strategia 

2. Key Account Management – Cum gestionezi relația cu clientul 

3. Sales Funnel Management – Planificare, organizare și perspectivă orientată către rezultat 

4. Sales Force Management – Principalii pași și etape 

5. People Management in Sales – Cum influențezi rezultatele crescând oamenii? 

6. Key Sales Behaviors – Comportamente constructive în vânzări

 

Prețul programului: 1125 Euro/6 module de o zi fiecare/participant.

Detalii suplimentare aici.