Servicii de promovare Social Media la cateva click-uri distanta

Daca nu faci publicitate prin intermediul retelelor de socializare pentru afacerea ta, risti sa pierzi un numar foarte mare de clienti si sa nu fii atat de vizibil pe cat ti-ai dori in randul publicului tau tinta. Promovarea pe Facebook sau pe alte platforme de social media, printr-o strategie personalizata bine realizata de o echipa de experti in domeniu, poate aduce numeroase avantaje pentru compania ta si te poate pozitiona diferit in raport cu concurenta.

Alege serviciile de promovare Social Media de la Up Achizitii

Pachetele speciale de servicii de Social Media de la Up Achizitii constituie alegerea ideala in cazul in care vrei sa te faci cat mai cunoscut pe ,,cea mai mare piata publica din lume”, unde se afla aproape toti oamenii in acelasi timp. Aceste pachete sunt de tip Start, Standard si Premium si ofera celor interesati de promovarea pe retelele sociale a afacerii lor urmatoarele servicii incluse:

Pachet Social Media Start – 2 postari/saptamana pe platformele social media Facebook si Instagram, analiza afacerii, plan de comunicare, template pentru postari, utilizarea pozelor de la client, asistenta telefonica (1h) sau prin e-mail.

Pachet Social Media Standard – 3 postari/saptamana pe platformele social media Facebook si Instagram, analiza afacerii, plan de comunicare, template pentru postari, poze din propriul portofoliu al agentiei de marketing, asistenta telefonica (2h) sau prin e-mail.

Pachet Social Media Premium – 5 postari/saptamana pe platformele social media Facebook si Instagram, analiza afacerii, plan de comunicare, template pentru postari, grafica pentru imaginea de coperta a paginii de Facebook, strategii de atragere a utilizatorilor noi, poze din propriul portofoliu al agentiei de marketing, asistenta telefonica (4h) sau prin e-mail.

Profita de consultanta Social Media de la profesionisti cu ajutorul Up Achizitii!