Servicii de consultanta in Marketing Digital de la furnizori de top

In cazul in care detii o afacere, nu este de ajuns sa ai cele mai bune produse si servicii de pe piata, fara a le promova si in mediul online. Si asta mai ales datorita faptului ca majoritatea oamenilor cauta acum informatii despre ceea ce ii intereseaza in mediul virtual. Promoveaza-ti afacerea prin intermediul pachetelor de campanii online de tip Start, Standard sau Premium din gama Up Achizitii!

Pachete de servicii de marketing digital pentru orice nevoie

Up Achizitii ofera numeroase oferte de servicii de promovare online pentru IMM-uri, sub forma de pachete de campanii online cu diferite functionalitati, dupa cum urmeaza:

Pachet campanii online Start – cercetare, configurare cont, urmarirea si auditul informatiilor disponibile, suport pentru implementarea codurilor de urmarire, elaborarea strategiei pentru 3 luni, optimizarea continua a campaniei, rapoarte lunare in format digital, asistenta prin e-mail.

Pachet campanii online Standard - cercetare, configurare cont, urmarirea si auditul informatiilor disponibile, suport pentru implementarea codurilor de urmarire, elaborarea strategiei pentru 6 luni, optimizarea continua a campaniei, rapoarte lunare in format digital sau telefonic, asistenta prin e-mail sau prin telefon.

Pachet campanii online Premium - cercetare, configurare cont, urmarirea si auditul informatiilor disponibile, suport pentru implementarea codurilor de urmarire, elaborarea strategiei pentru 3 luni, optimizarea continua a campaniei, rapoarte la 2 saptamani in format digital sau telefonic, asistenta prin e-mail/telefon/Whatsapp, suport apel video, informatii despre experienta pe care o are utilizatorului prin intermediul unui audit UX, detaliile despre rata de conversie printr-un audit CRO.

Alege cele mai bune servicii de promovare online de la furnizori de top, cu sprijinul Up Achizitii!