Constructie site web & magazin online

Descopera servicii profesionale de creare site web,magazin online, promovare si social media

Numeroase cercetari de specialitate au dovedit faptul ca majoritatea internautilor nu au incredere in companiile care au un website vechi si nefunctional, mai ales acum, cand tehnologia ne permite sa profitam de cele mai moderne si mai creative instrumente de promovare in mediul online. In aceste conditii, este absolut esential sa solicitam servicii de creare site web de calitate pentru afacerea noastra, care sa ne ajute sa ajungem intr-un mod cat mai eficient si placut la publicul noastru tinta.

Servicii creare magazin online de la Up Achizitii

Alege sa vii in intampinarea clientilor tai prin intermediul unui website functional si unui magazin online optimizat cu un design cat mai inedit si intuitiv, care sa produca un impact placut asupra vizitatorilor. Pentru a face acest lucru, alege unul dintre urmatoarele pachete de creare site web de tip Start, Standard sau Premium, cu urmatoarele functionalitati:

Pachet pentru site web Start – design specific, website responsive, site user friendly, consultanta si suport permanente.

Pachet pentru site web Standard – functionalitati precum panou de administrare, platforma Wordpress, optimizare pentru motoarele de cautare, sectiuni intuitive si interactive, localizare Google Maps, legaturi Social Media, texte si insertii de tip CTA (Call To Action), casuta email, implementarea sectiunii de blog.

Pachet pentru site web Premium – functionalitati complete ca in cazul pachetului Standard + modul magazin online, cu adaugare de pana la 30 de produse, prelucare foto si realizare bannere web.

Construieste-ti propriul site web sau magazin online de success,  cu ajutorul Up Achizitii!