Servicii de identitate vizuala de la furnizori de top din portofoliul Up Achizitii

Consultanta de branding pentru afacerea ta

Este bine cunoscut faptul ca prima impresie conteaza si ca ea este cea care va determina parerea clientilor fata de compania ta. Pentru ca aceasta prima impresie sa fie una cat mai memorabila si de impact si sa te ajute sa castigi un loc bine consolidat in mintea publicului tinta, afacerea ta are nevoie de cele mai bune servicii de branding si de identitate vizuala, oferite de specialisti de top din domeniu.

Alege Up Achizitii pentru servicii de identitate vizuala

Up Achizitii pune la dispozitia celor interesati pachete de branding personalizate, de la furnizorul The Win Way, o agentie digitala si de branding care se remarca prin metode de marketing creative si eficiente pentru companii. De la culori, logo, fonturi si alte elemente distincte de branding, afacerea ta merita sa fie unica si sa se diferentieze de concurentii de pe piata de profil.

Descopera pachete de servicii de branding avantajoase

Branding pachet Start – 2 machete grafice pentru logo, livrarea acestuia in format vectorial, setarea contului de Google My Bussiness, pozitionarea afacerii in Google Maps.

Branding pachet Premium – 2 machete grafice pentru logo, livrarea acestuia in format vectorial, pachet de identitate vizuala alcatuit din carti de vizita, semnatura email, antet, grafica pentru plic, pachet grafic social media compus din cover Facebook, LinkedIn, Youtube, greed feed Instagram, setarea contului de Google My Bussiness, pozitionarea afacerii in Google Maps.

Branding pachet Standard – 2 machete grafice pentru logo, livrarea acestuia in format vectorial, pachet de identitate vizuala, setarea contului de Google My Bussiness, pozitionarea in Google Maps.

Fa-te remarcat cu ajutorul serviciilor profesionale de branding si identitate vizuala de la Up Achizitii!