Promoveaza-ti afacerea in mediul digital cu Up Achizitii!

Indiferent de tipul de afacere pe care o detii, promovarea produselor si serviciilor tale in mediul online este absolut vitala! Alege sa iti cresti vizibilitatea online prin intermediul pachetelor de promovare digitala pentru IMM-uri, de tip Start, Standard sau Premium de la Up Achizitii, dupa cum urmeaza:

Branding & Identitate vizuala – identitatea vizuala a oricarei companii este cartea de vizita a acesteia, devenind o semnatura si o garantie a calitatii produselor si serviciilor oferite. In acest sens, consultanta digitala pentru firme pe care Up Achizitii o ofera clientilor sai presupune servicii precum realizarea machetelor grafice pentru logo, setarea contului de Google My Business, pozitionarea afacerii in Google Maps, pachete de identitate vizuala sau pachete grafice social media.

Constructie site web & Magazin online – odata cu dezvoltarea tehnologiei si migrarea in online a unui numar cat mai mare de companii, pentru a ne putea face remarcati in randul clientilor nostri, trebuie sa avem un site web functional si estetic. Pentru acest lucru, Up Achizitii detine in gama sa diverse pachete de realizare site web, care includ servicii precum realizarea unui design unic si relevant pentru afacerea ta, continut website responsive care sa se adapteze oricarui device, site user friendly, consultanta si suport in planificare site-ului.

Promovare online & Marketing Digital – pentru a te face cat mai remarcat in randul clientilor tai si pentru ca mesajul pe care vrei sa il transmiti sa ajunga direct la tinta, ai nevoie de instrumente speciale de marketing foarte bine gestionate, cum ar fi campaniile online. Up Achizitii ofera consultanta digitala pentru firme si pune la dispozitie pachete diverse de campanii online, care ofera clientilor interesati servicii complete de promovare online sau Marketing Digital, precum cercetarea pietei, elaborarea strategiilor de campanie, optimizarea continua a acesteia, rapoarte lunare de campanie, asistenta permanenta prin telefon, Whatsapp sau e-mail si informatii in timp real despre experienta pe care utilizatorii o au cu produsul sau serviciul tau si despre rata de conversie inregistrata.

Servicii de Social Media – retelele de socializare sunt un must have pe care orice companie trebuie sa le includa in strategia de marketing digital, datorita puterii pe care acestea o au de a ajunge la un numar cat mai mare de oameni, sporind in acest fel vizibilitatea si notorietate oricarei afaceri.

Up Achizitii te ajuta sa-ti promovezi afacerea!