CURS ONLINE DE INSTRUIRE PENTRU LUCRUL DE ACASA
45 Euro / participant; 325 - 337 Euro / grup de 15-20 participanti
WOKRSHOP ONLINE PENTRU LIMITAREA IMPACTULUI ANXIETATII
45 Euro / participant; 325 - 337 Euro / grup de 12 participanti
SALES PERFORMANCE JOURNEY
585 Euro/Standard (modulele 1-4) si 855 Euro/Advanced (modulele 1-7)
SALES MANAGEMENT JOURNEY
1125 Euro/6 module de o zi fiecare/participant
TREND MANAGEMENT JOURNEY
1305 Euro/7 module de o zi fiecare/participant
TREND LEADERSHIP JOURNEY
1665 Euro/9 module de o zi fiecare/participant

Oportunitati de dezvoltare personala si profesionala pentru angajatii companiei tale

De-a lungul timpului, s-a constatat faptul ca angajatii care sunt foarte sanatosi din punct de vedere fizic si psihic reusesc sa fie mult mai eficienti si mai productivi in activitatile pe care le desfasoara la locul de munca. Astfel, dezvoltarea personala si profesionala a devenit un aspect cheie pentru sectorul business din Romania. In acest sens, Up Achizitii pune la dispozitia clientilor sai o gama diversificata de astfel de servicii de dezvoltare, menite sa ofere angajatilor numeroase beneficii pentru bunastarea lor si pentru sporirea nivelului de productivitate.

De ce Up Achizitii

Intrucat cu totii avem drep scop principal evolutia si relationarea cat mai buna si mai eficienta cu cei din jurul nostru, mai ales atunci cand vorbim de locul de munca in care activam, este important sa avem acces la programe eficiente pentru dezvoltarea noastra personala si la oportunitati de dezvoltare profesionala diverse. Up Achizitii este solutia perfecta pentru astfel de obiective de dezvoltare personala sau profesionala, intrucat gazduieste pe platforma sa online programe de asistenta, cursuri, workshop-uri si beneficii de sanatate emotionala pentru angajati.

Diversitate de oportunitati de dezvoltare a angajatilor

Programe de asistenta pentru angajati – Up Achizitii ofera clientilor sai, alaturi de furnizorul EAP Romania, doua programe de Wellbeing de tip Start si Premium, care includ un mix de servicii de corporate wellbeing, precum webinarii lunare pe teme de wellbeing, parenting sau educatie financiara, acces la un blog privat de specialitate sau sesiuni individuale de consiliere a angajatilor in limita a 3 sesiuni/luna, disponibile chiar si membrilor din familie.

Cursuri si workshop-uri – Up Achizitii, alaturi de furnizorul Trend Consult S.R.L, pune la dispozitia celor interesati o gama vasta de cursuri si workshop-uri, dedicate companiilor mici si mijlocii care in mod traditional nu pot apela la consultanta oferita de companii specifice de consultanta din varii motive, care tin de dimensiune sau financiare.

Beneficii de sanatate emotionala pentru angajati – Up Achizitii, alaturi de furnizorul 4mind, ofera abonamente pentru companii <15 angajati sau >15 angajati, care au incluse numeroase . 4mind este o platforma usor de implementat si de accesat, special conceputa astfel incat sa ofere membrilor echipei tale beneficii complete de sanatate mintala, solutii personalizate, specialisti licentiati si certificati si confidentialitate garantata 100%, toate incluse intr-un abonament cu pret unic – 9 ron/angajat pe luna.

Genereaza schimbari pozitive pentru afacerea si pentru echipa ta de lucru, cu ofertele de dezvoltare personala si profesionala din gama Up Achizitii!