Programe de asistenta pentru angajati

Asistenta de specialitate pentru angajatii tai, la preturi avantajoase!

Daca doresti sa aduci un plus de valoare pentru angajatii tai si sa le pui la dispozitie diverse servicii menite sa vina in intampinarea celor mai variate nevoi pe care le au acestia, alege gama de programe de asistenta pentru angajati de la Up Achizitii.

Programe cu beneficii de Wellbeing

Up Achizitii vine in sprijinul companiilor cu o serie de programe de asistenta pentru angajati, furnizate de EAP Romania, o companie de Resurse Umane specializata in astfel de servicii. Acestea sunt de tip Start sau Premium si includ un mix de servicii de tip corporate wellbeing, menite sa contribuie in mod activ la bunastarea generala si la sporirea nivelului de productivitate al angajatilor firmei tale.

Program de Wellbeing Start – webinar lunar pe teme de Wellbeing, Parenting sau Educatie Financiara, acces la un blog cu articole de specialitate, 3 sesiuni de consiliere individuala/luna, sesiuni aditionale la preturi preferentiale, 50% discount in prima luna.

Program de Wellbeing Premium – acest tip de program include aceleasi servicii ca cel Start, cu mentiunea ca ofera minimum 8 sesiuni individuale de consilere, accesibile oricand.

Aceste programe sunt disponibile si membrilor de familie, reprezentand un sprijin permanent pentru situatii de ordin personal, financiar-fiscale, juridice sau wellbeing.

Oferte de pret special negociate pentru afacerea ta

Misiunea Up Achizitii este de a veni in sprijinul IMM-urilor cu o gama completa de servicii potrivite oricarei nevoi, la preturi avantajoase, pentru a le ajuta sa economiseasca timp si bani.