Cursuri si Workshopuri pentru angajati

WOKRSHOP ONLINE PENTRU LIMITAREA IMPACTULUI ANXIETATII
45 Euro / participant; 325 - 337 Euro / grup de 12 participanti
CURS ONLINE DE INSTRUIRE PENTRU LUCRUL DE ACASA
45 Euro / participant; 325 - 337 Euro / grup de 15-20 participanti
SALES PERFORMANCE JOURNEY
585 Euro/Standard (modulele 1-4) si 855 Euro/Advanced (modulele 1-7)
TREND LEADERSHIP JOURNEY
1665 Euro/9 module de o zi fiecare/participant
TREND MANAGEMENT JOURNEY
1305 Euro/7 module de o zi fiecare/participant
SALES MANAGEMENT JOURNEY
1125 Euro/6 module de o zi fiecare/participant

Selectie de cursuri si workshop-uri pentru angajati

Varietate de cursuri si workshop-uri speciale

Up Achizitii, alaturi de furnizorul Trend Consult S.R.L, au disponibile numeroase cursuri pe termen lung, alcatuite din mai multe module, consultanta si metode de invatare experentiala, dedicate IMM-urilor care in mod traditional nu pot apela la consultanta oferita de companiile de consultanta propriu-zise, din motive de lipsa de personal de management sau vanzari si din ratiuni financiare.

Sales Performance Journey –7 module care se concentreaza pe abilitatile si instrumentele necesare pentru implementarea unui proces de vanzare ideal ce conduce la o relatie constructiva cu clientul.

Trend Management Journey – 7 module destinate managerilor, avand drept scop imbunatatirea abilitatilor si instrumentelor de management.

Trend Leadership Journey – 9 module care se adreseaza persoanelor care au experienta in conducerea oamenilor, dar care au nevoie de pregatire mai ampla decat acumularea de cunostinte. Creat pentru manageri, genereaza lideri!

Sales Management Journey – 6 module care se adreseaza vanzatorilor seniori sau managerilor de vanzari, cu scopul de a le oferi abordarea strategica pe care trebuie sa o aleaga pentru conturi, portofolii sau echipa lor.

Workshop Online pentru limitarea impactului anxietatii – obiectivele pe care si le propune acest workshop sunt limitarea impactului negativ pe care anxietatea il produce asupra productivitatii individuale, limitarea contagiunii emotionale, reducerea conflictelor si cresterea capacitatii individuale sau de grup de a gestiona crizele sau schimbarile imprevizibile ce pot aparea.

Curs Online de instruire pentru lucrul de acasa – acest curs pentru angajati urmareste sa ii invete pe acestia cum sa limiteze impactul negativ pe care trecerea la jobul de tip remote il are asupra productivitatii lor si cum se pot adapta mai bine la acest sistem de lucru.

Alege ce este mai bine pentru tine si pentru echipa ta cu sprijinul Up Achizitii!