Beneficii de sanatate emotionala pentru angajati

Beneficii de sanatate emotionala sub forma de abonament lunar!

Intrucat angajatii reprezinta nucleul oricarei afaceri, este important ca acestia sa aiba in permanenta parte de sprijin de specialitate cu privire la sanatatea lor emotionala, pentru a reusi sa fie cat mai eficienti si productivi la locul lor de munca. Descopera acum beneficiile de sanatate emotionala pentru angajati, puse la dispozitie de catre Up Achizitii.

Furnizor 4mind – Pentru minte. Pentru starea de bine. Pentru oricine.

4mind este prima platforma online din Romania care are misiunea de a oferi numeroase beneficii pentru angajatii companiei, care sa contribuie la bunastarea lor emotionala, sub forma unor abonamente lunare, foarte accesibile pentru orice companie.

Abonament pentru companiile <15 angajati sau  >15 angajati

Ambele abonamente au o perioada contractuala de 1 an si includ numeroase servicii si beneficii pentru sanatatea emotionala a angatilor tai, dupa cum urmeaza: 4/8 sesiuni de psihoterapie sau coaching tinute de peste 70 de specialisti licentiati si certificati, consiliere virtuala disponibila 24/7 prin intermediul unui asistent inteligent in psihoterapie pe nume Serena, articole, exercitii si activitati de wellbeing pe care angajatul le poate accesa in propriul sau ritm si webinarii gratuite cu sfaturi utile pentru mentinerea starii de bine si a echilibrului emotional.

Utilizatorii acestor abonamente isi creeaza cont online, acceseaza continutul, apeleaza specialistii 4mind si aleg, in functie de preferinte, consiliere virtuala, totul in termeni de confidentialitate deplina.

Arata-le angajatilor tai ca iti pasa si alege gama de beneficii extra-salariale de sanatate emotionala de la Up Achizitii, la cele mai avantajoase preturi.