Up Achizitii are grija de tine si de afacerea ta!

Contextul pandemic actual impune fara indoiala o mai mare si mai atenta ingrijire si dezinfectare, mai ales la locul de munca, unde ne expunem in fata unei comunitati de oameni. Bacteriile si virusurile se pot raspandi foarte usor, astfel incat este bine sa fim precauti si sa evitam neplacerile cu produsele dezinfectante de la Up Achizitii.

Produse dezinfectante potrivite oricarei nevoi

In functie de utilitate si de suprafata pe care urmeaza sa fie aplicate, Up Achizitii detine o gama diversa de produse destinate igienei si ingrijirii, incepand de la dezinfectant propriu-zis de suprafate si pana la dezinfectantul de maini, astfel incat sa poti avea la indemana tot ce este nevoie pentru bunastarea ta si a mediului de lucru unde iti petreci majoritatea timpului. Mai mult, se spune ca biroul este cartea de vizita a angajatilor si a oricarei companii in care acestia isi desfasoara activitatea, asa ca e de dorit sa fie un spatiu dezinfectat, curat si igienizat, nu-i asa?

Preturi accesibile

Up Achizitii ofera clientilor sai oferte personalizate de produse si servicii, care sa acopere orice nevoie sau preferinta, la niste preturi foarte accesibile, pentru ca banii sa nu mai fie o scuza atunci cand vine vorba de dezinfectarea si siguranta ta si a biroului tau de lucru.

Up Achizitii – solutia optima pentru tine si afacerea ta!