Pe Up Achizitii gasesti zeci de produse si mijloace de prezentare pentru afacerea ta!

Cu siguranta afacerea ta are nevoie de foarte multa comunicare pentru ca toate departamentele sa functioneze in conditii optime si sa poti construi o echipa solida de lucru. Pentru asta, merita sa ai in vedere gama de produse de prezentare pentru biroul tau, de la Up Achizitii.

Panouri de pluta sau whiteboard-uri pentru afacerea ta

Fiecare zi este o noua provocare, care vine la pachet cu o serie de task-uri noi, ce trebuie aduse la cunostinta tuturor angajatilor tai. O solutie eficienta in acest sens este sa le treci pe toate acestea pe un panou de pluta, care sa se afla in raza vizuala a tuturor departamentelor companiei tale, astfel incat fiecare angajat sa isi reaminteasca ce are de facut. Poti opta in acest sens pentru un panou de pluta cu rama din aluminiu sau din lemn, de orice dimensiune, in functie de locul unde vrei sa-l pozitionezi.

De asemenea, si whiteboard-ul este o varianta potrivita pentru a-ti structura planul de lucru sau pentru a nota lucrurile esentiale cu privire la activitatea din domeniul tau. De ce sa alegi un whiteboard de la Up Achizitii? Ai acces la modele diferite, de dimensiuni variate, care pot fi montate atat vertical, cat si orizontal.

Comanda de la Up Achizitii

Investeste in cele mai bune produse sau mijloace de prezentare pentru afacerea ta si comanda acum online, beneficiind de transport rapid oriunde te afli si de cele mai bune oferte de pe piata, special concepute pentru compania ta!