Up Achizitii scrie istorie pentru tine si afacerea ta!

Ai nevoie de instrumente de scris pentru afacerea ta? La Up Achizitii vei avea sansa sa alegi dintr-o varietate mare de astfel de produse de top, precum creioane mecanice, markere permanente, linere, pixuri, markere whiteboard etc.

Calitate si diversitate

Din biroul oricarui angajat, indiferent de pozitia pe care o ocupa in firma, nu trebuie sa lipseasca instrumentele de scris de calitate, care eventual sa fie foarte bine organizate cu ajutorul unui suport pentru astfel de instrumente de scris.

Indiferent daca vrei sa iei notite la birou, sa iti scrii in agenda un deadline pentru o anumita sarcina, sa evidentiezi ceva important intr-un document sau pur si simplu sa notezi ceva pe whiteboard-ul din birou, produsele Up Achizitii acopera orice nevoie ai avea, oferindu-ti cele mai bune si mai variate instrumente de scris, de la furnizori de top. Alege spre exemplu pentru sesiunile de brainstorming tinute impreuna cu echipa ta markerele whiteboard, in diverse culori, pentru a scrie pe tabla alba magnetica din incapere cele mai bune si creative idei, astfel incat sa fie expuse tututor.

Comanda oricand

Rasfoieste catalogul de produse de pe site-ul nostru si alege sa comanzi cele mai potrivite articolele de scris pentru tine si pentru afacerea ta, la cele mai bune preturi, beneficiind de livrare rapida in toata tara.