Alege selectia de produse si cutii de ambalare de la Up Achizitii!

Up Achizitii vine in intampinarea clientilor sai cu o gama variata de produse, dintre care si articole special destinate amabalarii sau transportarii in siguranta a diferitelor obiecte, de la furnizori de top.

Ambaleaza simplu si in siguranta

Utilitatea cutiilor de ambalare nu trebuie sa fie niciodata subestimata, mai ales atunci cand trebuie sa ne mutam in alt birou spre exemplu si avem o multime de lucruri sau documente de transportat, cu dorinta de a face asta intr-un mod cat mai usor, util si eficient. Cu Up Achizitii sigur nu va fi greu sa realizezi asta, deoarece iti pune la dispozitie diverse cutii de ambalare, alaturi de banda adeziva, special creata incat sa te ajute sa sigilezi toate cutiile de carton de greutate mica si medie si sa le muti in siguranta, fara niciun risc ca ai putea pierde ceva.

Siguranta conteaza

De asemenea, o alta varianta pentru protectia articolelor de birou pe care vrei sa le muti este folia cu bule, confectionata dintr-un material foarte rezistent si usor, care asigura securizarea produselor pe timpul transportului. Acest tip de folie este cel mai folosit pe piata, deoarece asigura stabilitatea in timpul transportului produselor fragile si nu numai.

Si pentru ca la Up Achizitii ai acces la orice solutie completa pentru afacerea ta, poti comanda de la noi si spray-ul pentru indepartarea adezivului, potrivit suprafetelor din plastic, sticla si metal. Acest spray permite indepartarea facila a diferitor pete sau a etichetelor, fara alte batai de cap.

 Up Achizitii, mai simplu in fiecare zi!