Microsoft 365 F1 (abonament lunar)

NETWORK ONE DISTRIBUTION
37,44 Lei
Pretul nu include TVA.

Specificatii complete

Maximizati impactul pe care il au angajatii din prima linie de lucru cu Microsoft 365 F1. Digitalizati procesele de business, lucrati in mod eficient cu aplicatii inteligente, automatizati activitatile si procesele zilnice, creati, actualizati si gestionati diferite calendare si task-uri si colaborati in timp real pentru a rezolva in mod eficient situatiile complicate din teren.

Beneficii

1. Colaborare

Reuniti echipele si resursele intr-o singura locatie, va conectati cu clienții si furnizorii, gazduiti intalniri online pentru a imbunatati colaborarea si productivitatea si lucrati de oriunde si de pe orice dispozitiv in deplina siguranta.

2. Securitate

Protejati-va impotriva amenintarilor de securitate si a pierderilor accidentale de informatii, controlati accesul utilizatorilor la documentele companiei si nu va faceti griji in ceea ce priveste conformitatea infrastructurii in materie de securitate a datelor.  

3. Simplitate

Alegeti solutiile potrivite pentru nevoile companiei dumneavoastra si oferiti-le angajatilor instrumentele necesare pentru a fi productivi si eficienti. 

Informatii complete: 

https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/enterprise/firstline