Administreaza-ti eficient flota de masini, acum combustibil de calitate la preturi competitive

Up Achizitii a negociat pentru flota ta de masini cea mai buna oferta de card carburant din piata, furnizata de partenerul OMV

Oferta limitata pentru clientii Up Romania care au un consum de peste 500 l lunar.

De ce sa alegi cardul de carburant OMV?

Carburant de cea mai buna calitate

Ai garantia calitatii la fiecare statie de alimentare.

Peste 550 de statii in toata tara

Alimentezi in siguranta, mereu la indemana.

Inlocuiesti platile cu numerar

Alimentezi acum si platesti la sfarsitul lunii, printr-o singura factura.

In PLUS, ai acces direct la toate produsele si serviciile, cu preturi preferentiale, negociate pentru afacerea ta

BIROTICA SI PAPETARIE

Cumperi tot ce ai nevoie pentru birou, de oriunde te-ai afla

APA, CAFEA, CEAI

Cumperi din acelasi loc apa plata, cafea si cea

Up Achizitii

Platforma care negociaza pentru tine

Achizitii mai simple

Un singur furnizor si o singura factura pentru toate achizitiile companiei tale.

Achizitii mai rapide

Totul online intr-o singura platforma – iti faci cont, semnezi contractul si comanzi direct din platforma UpAchizitii. In contul tau gasesti oricand situatia comenzilor si platilor tale, contractele si facturile.

Achizitii mai avantajoase

Negociem pentru tine preturi preferentiale la toate produsele si serviciile pe care ti le oferim. Extindem constant reteaua de parteneri si produse, mereu la cele mai bune preturi.

Parerile clientilor UpAchizitii

Cristian Stănescu

Administrator Happy Cards Management

La demararea colaborării cu Up Achiziţii, am reuşit să beneficiem de servicii de calitate, la preţuri avantajoase şi să fim trataţi cu seriozitate. Astfel, că azi, facem economii substanţiale şi menţinem costuri mici pentru clienţi, dar mai ales avem clienţi mulţumiţi de calitatea livrarilor pentru produsele comandate online.

Laura Mihaela Doica

Administrator Land Optic Consulting

Eficientizarea costurilor si gasirea celor mai buni furnizori de produse intotdeauna mi-au dat batai de cap! Afacerea mea este in plina ascensiune, iar colaborarea cu Up Achizitii este una din cele mai bune decizii. De ce? Pentru ca Up Achizitii este locul in care gasesti tot ceea ce ai nevoie pentru optimizarea costurilor asociate afacerii tale. De la articole de papetarie pana la electronice, Up Achizitii are de toate si pentru toti, cu un excelent raport calitate-pret. Si ceea ce este foarte important: intotdeauna ai un consultant pregatit sa iti ofere sfaturile si solutiile cele mai bune!

Oxana Baleanu

Administrator Alpha Team Trade

Ceea ce ne diferentiaza in piata de beauty din Romania, pe langa calitatea produselor, preturile competitive si diversitatea portofoliului, sunt si partenerii cu care lucram. Suntem o echipa tanara si intotdeauna am cautat parteneri care sa fie la fel ca noi: dornici sa ajute cat mai multi oameni! Up Achizitii este unul din partenerii nostri de top. Indiferent ca avem nevoie de consultanta juridica, produse de papetarie sau pur si simplu sa comandam apa, apelam cu incredere la Up Achizitii. Cu eficienta garantata si consiliere de exceptie, echipa Up Achizitii pune accent pe comunicarea cu clientul, oferind seriozitate, promptitudine si transparenta. Alege Up Achizitii daca vrei si tu sa ai un partener 100% corect!