Asigura-te ca afacerea TA este pregatita pentru succes, ACUM cu echipamente IT la preturi competitive

Up Achizitii a negociat pentru tehnologizarea afacerii tale cea mai buna oferta de echipamente IT, furnizata de partenerul NOD

Oferta limitata pentru clientii Up Romania: Laptop HP 450G5 15.6"HD i5-8250U 4GB 500 GB

la doar 1,878.72 lei+TVA.

 

.

De ce sa alegi produse IT de la Network One Distribution?

Portofoliu & Disponibilitate

De la soluții variate pentru integratori și SMB, până la produse de retail și magazine online, experiența de peste 16 ani în distribuția electro-IT ne-a demonstrat că varietatea portofoliului și disponibilitatea stocurilor sunt critice pentru un business modern.

Consultanță & Servicii

De la presales la marketing, de la financiar la dezvoltarea afacerii, NOD pune la dispoziție echipe cu diverse specializări pentru crearea unui business solid și profitabil pentru parteneri.

Centru logistică

NOD operează un depozit modern de clasa A de 44.000 mp în cadrul căruia se regăsesc peste 15.000 de produse. Situat în apropierea capitalei și cu acces direct la autostrada A1, depozitul include dotări tehnologice specifice și sisteme de ultima generație.

In PLUS, ai acces direct la toate produsele si serviciile, cu preturi preferentiale, negociate pentru afacerea ta

CURIERAT

Incepi sa reduci costurile cu expeditiile tale

BIROTICA SI PAPETARIE

Cumperi tot ce ai nevoie pentru birou, de oriunde te-ai afla

APA, CAFEA, CEAI

Cumperi din acelasi loc apa plata, cafea si cea

CARD DE CARBURANT

O singura factura si costuri mai mici cu carburantul

Clientii nostri economisesc anual pana la 120.000 Lei la toate serviciile.

Verifica si tu
cat poti sa economisesti!

CAT CHELTUI
CAT POTI ECONOMISI

Up Achizitii

Platforma care negociaza pentru tine

Achizitii mai simple

Un singur furnizor si o singura factura pentru toate achizitiile companiei tale.

Achizitii mai rapide

Totul online intr-o singura platforma – iti faci cont, semnezi contractul si comanzi direct din platforma UpAchizitii. In contul tau gasesti oricand situatia comenzilor si platilor tale, contractele si facturile.

Achizitii mai avantajoase

Negociem pentru tine preturi preferentiale la toate produsele si serviciile pe care ti le oferim. Extindem constant reteaua de parteneri si produse, mereu la cele mai bune preturi.

Parerile clientilor UpAchizitii

Cristian Stănescu

Administrator Happy Cards Management

La demararea colaborării cu Up Achiziţii, am reuşit să beneficiem de servicii de calitate, la preţuri avantajoase şi să fim trataţi cu seriozitate. Astfel, că azi, facem economii substanţiale şi menţinem costuri mici pentru clienţi, dar mai ales avem clienţi mulţumiţi de calitatea livrarilor pentru produsele comandate online.

Laura Mihaela Doica

Administrator Land Optic Consulting

Eficientizarea costurilor si gasirea celor mai buni furnizori de produse intotdeauna mi-au dat batai de cap! Afacerea mea este in plina ascensiune, iar colaborarea cu Up Achizitii este una din cele mai bune decizii. De ce? Pentru ca Up Achizitii este locul in care gasesti tot ceea ce ai nevoie pentru optimizarea costurilor asociate afacerii tale. De la articole de papetarie pana la electronice, Up Achizitii are de toate si pentru toti, cu un excelent raport calitate-pret. Si ceea ce este foarte important: intotdeauna ai un consultant pregatit sa iti ofere sfaturile si solutiile cele mai bune!

Oxana Baleanu

Administrator Alpha Team Trade

Ceea ce ne diferentiaza in piata de beauty din Romania, pe langa calitatea produselor, preturile competitive si diversitatea portofoliului, sunt si partenerii cu care lucram. Suntem o echipa tanara si intotdeauna am cautat parteneri care sa fie la fel ca noi: dornici sa ajute cat mai multi oameni! Up Achizitii este unul din partenerii nostri de top. Indiferent ca avem nevoie de consultanta juridica, produse de papetarie sau pur si simplu sa comandam apa, apelam cu incredere la Up Achizitii. Cu eficienta garantata si consiliere de exceptie, echipa Up Achizitii pune accent pe comunicarea cu clientul, oferind seriozitate, promptitudine si transparenta. Alege Up Achizitii daca vrei si tu sa ai un partener 100% corect!