iTrack Fleet Management - Abonamentul Expres

ITrack
O luna gratuita de abonament prin Up Achizitii

Specificatii complete

Solutia iTrack ofera un sistem modern si fiabil de monitorizare a vehiculelor prin GPS si de management avansat al flotelor auto.

iTrack este mult mai mai mult decat un simplu program de monitorizare GPS sau management flota auto. Implementarea iTrack presupune furnizarea in orice moment a datelor esentiale pentru un management avansat al flotei: localizare GPS a masinii, viteza, prezenta in zone predefinite, situatii de alarma, traseele parcurse, consumul de combustibil, avertizari privitoare la activitati de mentenanta, monitorizare rute, indici de siguranta si eficienta a conducerii, suport in trafic si multe altele.

• Vizualizeaza live pozitia curenta a vehiculelor si ai acces la un complex tablou informativ al starii si deplasarilor la data si ora vizualizarii.

• Analizeaza datele obtinute din monitorizarea GPS filtrand, agregand si utilizand informatiile in raportari si actiuni complexe:  sinteze, evidente, avertizari, statistici, instruire, suport, asistenta, control.

• Optimizeaza activitatea remodeland sau creand trasee si fluxuri de lucru cu impact imediat in cresterea eficacitatii si productivitatii.

• Personalizeaza modul de utilizare si raportare configurand tablouri de bord si solutii de analiza (consumuri, comportament sofer, trend-uri flota) dupa nevoi si interese specifice.

iTrack este construit modular, astfel incat poate fi adaptat cerintelor de moment ale activitatii organizatiei care il implementeaza, cu posibilitatea adaugarii ulterioare a functionalitatilor reclamate de dezvoltarea sau schimbarile viitoare. Privim cu maxima atentie la relatia cu clientii (pre-vanzare, vanzare, contractare, instalare, training, suport in garantie si post-garantie, gestionata intr-o aplicatie software de tip CRM.

____________________________________

Abonamentul include urmatoarele servicii:

Administrare resurse

Hartă dinamică detaliată

Istoric trasee

Staționări

Rapoarte sintetice activitate vehicul

Statistici comparative flotă

Gestionare puncte de interes

Evidență Km bord

Asistență aplicație