TREND CONSULT

TREND CONSULT este o companie antreprenorială romanească dedicată oamenilor cu mentalitate de creștere care doresc să trăiască diferit și să aibă impact în societate. 

Prezentă în piață de consultanță din anul 2000, compania ajută oamenii să se schimbe în bine, oferindu-le programe de invățare relevante. 

Principalele beneficii

EXPERTIZA bogata in programe de dezvoltare

19 ani de experiență în piața românească și internațională, atât a brandului cât și a consultanţilor, experiență cu care acoperim majoritatea industriilor – Automotive, Banking & Finance, Client Services & Hospitalily, Energy, Retail / FMCG, Technology / IT, Healthcare & Telecoms.

DINAMICA de livrare a programelor de dezvoltare

Departament de research&development propriu care, potențat de tehnologie, generează constant prospețime și relevanţă în intervenții.

EXPERIENTA de invatare eficienta

Suntem cunoscuți pentru capacitatea de a genera experiențe de invăţare memorabile care le provoacă insight-uri puternice clienților noștri – momente de “A-ha!”.

Beneficii secundare

Construim comunități, sprijinim crearea unor culturi constructive în comunitatea noastră

De ce să investești în programele noastre? 

1. Structură modulară, flexibilă 

 Aceste programe îți permit să îți desenezi propria călătorie de învățare în funcție de agenda ta, de vacanțele și prioritățile tale (poți pargurge sesiunile în orice ordine dorești, în baza unul calendar stabilit dinainte pentru toată perioada programului, cu sesiuni care se repetă la diferite intervale) 

2. Procesul de învățare este continuu și de durată 

 Te conectezi la același mindset și la aceeași filosofie pentru o perioadă mai lungă, cu delimitarea clară a zonelor de mindset și skills între programe; 

3. Fiecare program are un sistem individualizat de evaluare 

 Acest sistem individualizat de evaluare îți permite să te uiți la tine, la performanțele tale, la abilitățile tale și la mentalitatea ta într-un mod unic și să te auto-evaluezi sau să-i inviți pe partenerii sau coechipierii tăi să o facă 

4. Posibilitatea achitării costului de participare în mai multe tranșe 

 Permite accesarea mai facilă a programului cu achitarea modulelor pe măsură ce acestea sunt parcurse 

5. Ai acces la o comunitate 

 Întâlnești oameni din industrii diferite dar cu provocări similare, cu soluții interesante, cu energie bună și cu un spectru de interese comune care îți permite fie să îți temperezi anxietatea (constați că... “Pe bune? Și voi vă confruntați cu aspectul acesta?”), fie să îți îmbogățești portofoliul de experiențe din discuțiile cu alți oameni;

 

Detalii furnizor

TREND CONSULT S.R.L., înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J40/8999/2000, C.U.I. RO13417787