OMV Romania

Echipa Up Achizitii iti pune la dispozitie carburantul de cea mai inalta calitate si servicii de exceptie prin cardul OMV. Lideri de piata datorita profesionalismului in relatiile cu clientii, la OMV ai garantia calitatii carburantului printr-o gama larga de produse si servicii adaptate nevoilor companiei tale. Indiferent de dimensiunea parcului auto, ai la dispozitie peste 550 de statii OMV si Petrom unde te vei bucura de carburanti de top, dar si de servicii extra pentru confortul tau: transfer rapid de bani, plata facturi si rate prin Westaco Express, asigurare RCA, roviniete, taxe, impozite, bilete evenimente si multe altele. Cu serviciile noastre, eficienta si calitatea merg mana in mana.

Principalele beneficii

Carburant de cea mai buna calitate

Ai garantia calitatii la fiecare statie de alimentare.

Peste 550 de statii in toata tara

Alimentezi in siguranta, mereu la indemana.

Inlocuiesti platile cu numerar

Alimentezi acum si platesti la sfarsitul lunii, printr-o singura factura.

Beneficii secundare

Partenerul tau de incredere in afaceri

 

Gratie profesionalismului, calitatii si experientei pe piata romaneasca, grupul OMV Petrom ofera zilnic energia pentru o viata mai buna. Milioane de masini alimentate si zeci de mii de clienti satisfacuti de serviciile si produsele acestora sunt dovada vie ca OMV Petrom este un partener de incredere in afaceri.

 

Carburantii OMV Petrom sunt produsi in rafinaria Petrobrazi la cele mai inalte standarde de calitate si constituie solutia ideala pentru parcul auto.

Detalii furnizor

OMV Petrom Marketing S.R.L.

C.U.I. 11201891  RC J40/10637/1998

 

Sediul Central

Strada Coralilor, nr. 22

Cladirea Infinity

Etaj 1, oval B

sector 1, cod po┼čtal 013329

Bucure┼čti, România