FAN Courier – curierul tau oriunde si oricand

Semneaza contractul cu Up Achizitii si incepi sa reduci costurile cu expeditiile tale, incepand de la o singura comanda pe luna. Lider de piata, FAN Courier este o garantie a calitatii serviciilor de curierat adaptate nevoilor unei afaceri ca a ta. Indiferent de dimensiunea coletelor tale sau de numarul de expedieri efectuate, documentele tale ajung cu bine, in cel mult 24 de ore de la preluarea lor si fara nicio taxa suplimentara, in aproape 4.000 de destinatii la nivel national. Esti la curent in orice moment cu stadiul expeditiei tale prin verificarea numarului de AWB. Cu serviciile noastre de curierat, rapiditatea si reducerile merg mana in mana.

 

 

Principalele beneficii

Preturi reduse

Costurile expeditiilor tale scad, chiar si cand trimiti un singur colet sau plic.

Automatizare flux expeditie

Prin sistemele de comanda, urmarire si plata, ai acces in timp real la tot ceea ce conteaza pentru expeditiile tale.

Curierat national si local

De la inceput iti oferim cea mai buna acoperire nationala si servicii express pentru ca documentele si coletele tale sa ajunga imediat acolo unde iti doresti.

Beneficii secundare

Siguranta expeditiilor

Firma de curierat cu care tu lucrezi trebuie sa fie un partener eficient: sa livreze la timp si in siguranta tot ceea ce ai nevoie. Up Achizitii iti propune cea mai avantajoasa oferta de transport de marfa pentru tine si afacerea ta. Reduci cheltuielile de transport cu pana la 60%, iar consumul de timp pentru trimiterea unui colet se reduce semnificativ. Toate procesele generate de transmiterea coletelor si documentelor de livrare le ai intr-un singur punct: contul tau Up Achizitii.
Folosind serviciul de curierat de la FAN Courier, beneficiezi de livrarea documentelor si coletelor intr-un termen mediu de 24 de ore din momentul preluarii. Acest termen poate varia in funcție de greutate, dimensiuni si destinatie.

 

Detalii furnizor

Prezenta

in Romania

 

In fiecare noapte, masinile FAN Courier strabat peste 78.500 de kilometri, acoperind 105 de trasee pe intreaga suprafata a tarii.