DPD Romania

DPD Romania face parte din DPDGroup, cea mai mare retea rutiera de livrare a coletelor din Europa.

Compania este activa pe piata locala din 2008, dupa preluarea Pegasus Courier.

Cu peste 1.500 de experti in livrare si peste 10 milioane de colete livrate anual, DPD Romania se afla printre primele companii de curierat rapid si coletarie din Romania, cu o acoperire de 100% a teritoriului national.

Pe langa expedierile nationale, DPD Romania efectueaza livrari la cele mai mici preturi in toate tarile Uniunii Europene.

DPD Romania combina tehnologia inovatoare si cunostintele locale, pentru a oferi un serviciu flexibil si usor de utilizat, atat pentru expeditori, cat si pentru cumparatori.

Principalele beneficii

GAMA LARGA DE SERVICII DE CURIERAT

Servicii DPD România standard și expres, naționale și internaționale cu prețuri competitive.

LIVRARI RAPIDE SI IN SIGURANTA

Timpul de livrare a coletelor naționale este de 1-2 zile lucrătoare. Pe lângă îmbunătățirea constantă a calității serviciilor, DPD România investește în siguranța proceselor operaționale și în securitatea coletelor dumneavoastră.

MAI PUTIN TIMP CONSUMAT PENTRU EXPEDIERE

Toate procesele generate de transmiterea coletelor si documentelor de livrare le ai intr-un singur punct: contul tau Up Achizitii

Beneficii secundare

Numeroase opțiuni cu valoare adaugată

 Datorită gamei largi de opțiuni suplimentare, clienții DPD pot prelua controlul expedierii, alegând locul și ziua în care vor primi coletul. 

Tehnologii și sisteme inovatoare

DPD România este singura companie de curierat din România care oferă posibilitatea plății cu cardul la curier, atât a rambursului, cât şi a serviciului de curierat.

Toți curierii DPD sunt echipați cu POS-uri și mini-imprimante mobile.

Extensii E-Commerce

DPD România a dezvoltat o serie de module de extensii e-commerce, create special pentru magazinele online care doresc să livreze coletele clienților folosind serviciile de curierat DPD România.

Detalii furnizor

DPD Romania

J23/3408/2019

RO41475236

Str. Buiacului, Nr. 2, LogIQ Logistic Park, Corp A (A1-A2), 077135, Mogosoaia