KEEZ

Keez este un vector de inovatie tehnologica si de proces in domeniul contabilitatii. 

Serviciile Keez (contabilitate, salarizare, facturare, infiintare firme) sunt oferite online, fara ca antreprenorul sa se deplaseze la contabil si fara un transfer de documente fizice. 

Sistemul Keez permite finalizarea rapida a inchiderii de luna si furnizarea de informatii actualizate permanent. Keez depune declaratiile catre autoritatile statului si le ofera clientului pentru consultare in Portal (inclusiv documentele contabile ce insotesc declaratiile). Astfel, clientii Keez au acces 24/7 la toate documentele, rapoartele si declaratiile, intr-un mediu securizat.

 

Principalele beneficii

P&L in timp real

Control asupra afacerii pentru ca dispuneti de rapoarte de management financiar in timp real: venituri, cheltuieli, profit- expuse in limbaj anteprenorial si nu contabil.

Facturare instant

Facturare direct din platforma - nu mai trebuie sa platiti un alt soft de facturare; facturile emise astfel din platforma Keez se contabilizeaza imediat.

Suport

Indrumare din partea expertilor Keez pentru ca in abonamentul lunar este inclusa consultanta contabila si reprezentarea in caz de control.

Beneficii secundare

Economie timp

Nu mai mergeti cu documentele la contabil si nu mai pierdeti timp in trafic (sau cu curierii).

 

Contabilitate in timp real

Aveti rapoarte in timp real si arhiva electronica ce contine toate documentele firmei dvs (facturi, chitante, bonuri, contracte, etc).

 

Acces la tehnologie de ultima generatie

Contabilitatea online este 100% securizata si la fel de simplu de folosit ca banking-ul online.

Detalii furnizor

Bulevardul Timisoara, nr. 26, et. 1, Bucuresti