ANIB TECH

Cu o abordare moderna a sistemelor de vanzari si gestiune, ANIB TECH are la baza o experienta de peste 15 ani de inovatie tehnologica dezvoltata de compania mama NATIVE DATA SYSTEMS, lider pe piata din Israel a solutiilor ERP de gestiune. 

Din 2015, NATIVE DATA SYSTEMS activeaza pe piata de retail din Romania si Moldova cu solutiile de gestiune BinaSmartBusiness, destinate comerciantilor mici si mijlocii cu diverse activitati, cum ar fi magazinele alimentare / nealimentare, de tipul supermarket sau magazine de proximitate, cafenea, fast-food, cofetarie, plafar, magazine cu materiale de constructii, pet shop, etc.

Solutiile de gestiune BinaSmartBusiness cuprind doua module, Front Office (Casier) & Back Office (Manager), fiind disponibile sub forma unui abonament lunar de servicii.

Avand la baza un software versatil, BinaSmartBusiness ofera toate functiile necesare pentru activitatea de vanzari si gestiunea unui magazin / lant de magazine, atat pentru vanzarile derulate in magazinul fizic, cat si pentru vanzarile online, cum ar fi:

          - documente de contabilitate primara: facturi, incasari si plati, registru de casa, jurnale cumparari/vanzari, NIR, etc.

          - gestiune stoc real per produs si locatie, catalog de produse, retetar, comenzi

          - metode variate de plata (cash, card, tichete masa, voucher, etc.), bon in asteptare, retur produse, etc.

          - plugin magazin online

          - rapoarte de management financiar si BI, expuse in limbaj anteprenorial si cu interpretare grafica (venituri, cheltuieli, profit)

          - vizualizare rezultate vanzari in aplicatia de mobil BSB Sales Tracker (disponibila in Apple/Google store)

          - posibilitate efectuare inventar si sincronizare date cu aplicatia BSB Scanner dedicata pentru terminale Android de inventariere.

Solutiile BinaSmartBusiness includ echipament hardware modern pentru vanzari cu sistem de operare Android (tableta casier), interfatat cu casele de marcat electronice Datecs, si se integreaza cu o gama variata de dispozitive auxiliare pentru vanzari (sertar de bani, cititor cod de bare, cantar electronic, terminal bancar POS, terminale de inventariere, afisaje client, imprimante etichete, etc.).

Principalele beneficii

SISTEME PERFORMANTE SI INTUITIVE

BinaSmartBusiness iti pune la dispozitie aparatura moderna pentru vanzari si software integrat, pentru toate nevoile afacerii tale. Solutiile noastre sunt gandite pentru a fi cat mai prietenoase in regim self service, avand o interfata intuitiva.

COSTURI OPTIMIZATE

Cu solutiile BinaSmartBusiness, ai acces la echipament hardware de ultima generatie pentru vanzari si software actualizat in permanenta, sub forma de abonament cu plata lunara sau anuala. Ai toate avantajele unor solutii de tip enterprise, fara sa platesti de la bun inceput pentru achizitia de echipamente sau pentru licente costisitoare.

ACCES ORIUNDE SI IN ORICE MOMENT

Ca manager, este esential sa ai acces rapid la toate informatiile despre afacerea pe care o conduci. Cu ajutorul tehnologiei cloud, BinaSmartBusiness iti permite sa vizualizezi orice informatie, oriunde ai fi si in orice moment al zilei, despre tot ce se intampla in magazin, la raft, in depozit si la casierie.

Beneficii secundare

BACK-UP DATE GRATUIT

Ingrijorat ca nu gasesti datele de care ai nevoie? Cu ajutorul tehnologiei cloud, toate datele incarcate de pe orice dispozitiv care ruleaza BinaSmartBusiness sunt sincronizate si salvate in timp real. Poti fi sigur ca le gasesti oricand ai nevoie, fara costuri suplimentare pentru stocarea date. 

UPGRADE SOFTWARE GRATUIT

Fii mereu in pas cu noutatile. Toate actualizarile periodice de software sunt incluse in costul abonamentului.

SUPORT CLIENTI GRATUIT

Ai nevoie de ajutorul nostru? Asistenta call center si prin email este disponibila oricand ai nevoie si este inclusa in costul abonamentului.

Detalii furnizor

ANIB TECH SRL


Nr. inregistrare ONRC: J40/12666/2015 
CUI: RO 35132136
Sediu: bvd. Dimitrie Pompeiu nr. 9-9A, IRIDE BUSINESS PARK, cladirea 24, et. 1, sector 2, Bucuresti