4mind

Prima platformă online din România care iți pune la dispoziție posibilitatea de a oferi angajaților beneficii de sănătate emoțională sub forma unui abonament lunar foarte accesibil, ușor de implementat și de utilizat.

Principalele beneficii

ACCESIBIL pentru companii și ușor de folosit

4mind oferă cel mai mic preț pentru beneficii extra-salariale de sănătate emoțională. Utilizatorii creează cont online, accesează conținutul, apelează specialiștii și/sau aleg consilierea virtuală.

Conținut RELEVANT la momentul potrivit

Fiecare utilizator folosește resursele disponibile în ritmul propriu, în funcție de nevoi.

CONFIDENȚIALITATE deplină

Angajatul își alege terapeutul cu care vrea să lucreze și stabilește direct cu acesta detaliile referitoare la ședințe.

Beneficii secundare

Arată-le angajaților că-ți pasă! Cu 4mind, ai posibilitatea de a fi proactiv și de a alege pentru întreaga echipă beneficii de sănătate mintală care să îi ajute pe colegii tăi să prevină si să gestioneze mai bine stresul, anxietatea, burnout-ul și orice altă afecțiune de natură emoțională.

1. Specialiști de top din toată țara

Având la dispoziție o rețea de specialiști în psihoterapie și coaching cu acoperire națională, cu 4mind poți să oferi colegilor tăi, oriunde s-ar afla, consiliere într-o arie largă de probleme și provocări de natură emoțională. Selectăm constant doar cei mai buni specialiști pentru companiile care ne aleg - toți specialiștii înregistrați în rețeaua 4mind sunt licențiați și certificați. Iar dacă echipa ta este formată din colegi de diferite naționalități, unii dintre specialiștii 4mind sunt pregătiți să ofere consiliere în limbile engleză, franceză, italiană, germană sau maghiară.

2. Iți facem cunoștință cu Serena - asistentul virtual inteligent disponibil 24/7

Serena, un concept inovator de asistent virtual în psihoterapie, oferă abonaților sfaturi despre wellbeing, gândire pozitivă, precum și diverse teme, exerciții sau scurte activități create cu ajutorul specialiștilor 4mind pentru îmbunătățirea stării emoționale.

3. Resurse adiționale pentru susținerea echilibrului psiho-emoțional

Articole, exerciții și activități de wellbeing pe care angajatul le accesează în ritmul său propriu precum si webinarii gratuite pentru angajați sustinute periodic de specialiștii 4mind cu exerciții și sfaturi utile pentru menținerea stării de bine și a echilibrului emoțional

Detalii furnizor

4mind Benefits SRL, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/5524/2020, C.U.I. 42545089

 

Str. Constantin Disescu nr.6, Apt.1, Sector 1, București