Skype for Business Online Planul 2 (abonament lunar)

NETWORK ONE DISTRIBUTION
28,56 Lei
Pretul nu include TVA.

Specificatii complete

Skype for Business Online Planul 2, solutia profesionala pentru intalniri online construita pentru companii, va permite sa organizati intalniri pe care participantii le pot accesa cu doar un click, de pe orice dispozitiv. Fie ca alegeti sa organizati o intalnire ad hoc sau sa o planificati pentru mai tarziu, Skype for Business Online Planul 2 va pune la dispozitie optiuni avansate pentru o intalnire online la cele mai inalte standarde.

Beneficii

1. Simplitate

Intreaga echipa se poate conecta pentru o sedinta importanta, indiferent unde sunt participantii sau ce dispositive au la indemana.

2. Colaborare

Inregistrati intalnirile, partajati ecranul si luati notite in PowerPoint pentru o colaborare eficienta in timp real cu pana la 250 participanti. 

3. Securitate si arhivare

Skype for Business Online Planul 2 asigura arhivarea mesajelor instant dintre doi sau mai multi utilizatori precum si a continutului incarcat in timpul intalnirilor.

Informatii complete: 

https://docs.microsoft.com/en-us/office365/servicedescriptions/skype-for-business-online-service-description/skype-for-business-online-service-description