Despre noi

Despre noi – Mai simplu, in fiecare zi

Up Achizitii vine in intampinarea IMM-urilor cu o gama completa si variata de produse si servicii, corespunzatoare pana si celor mai exigente nevoi ale unei afaceri. Principalele valori prin care Up Achizitii a reusit sa se remarce de-a lungul timpului sunt profesionalismul, promptitudinea, calitatea, seriozitatea si suportul specializat al consultantilor nostri, gata oricand sa ofere clientilor cele mai bune oferte de produse si servicii potrivite afacerii lor, de la furnizori de top.

Up Achizitii este singura platforma dedicata exclusiv companiilor mici si mijlocii, conceputa special pentru nevoile de achizitii ale acestora. Procesul de comanda este digital, adaptat cerintelor actuale ale pietei, iar echipa de suport dedicata se ocupa permanent de buna functionare a proceselor de achizitie.

Preturile produselor si serviciilor oferite pe platforma Up Achiziti sunt preturi cu discount, semnificativ mai mici decat cele pe care IMM-urile le-ar obtine daca ar cumpara direct de la furnizor.

 

Profita de o gama completa de produse pentru afacerea ta

In functie de nevoile sau preferintele pe care le ai cand vine vorba de afacerea ta, pe platforma digitala Up Achizitii gasesti de toate, intr-un singur loc, rapid si in mod sigur. Produsele si serviciile noastre sunt organizate in categorii specifice, astfel incat atunci cand ai nevoie de ceva anume, sa poti gasi foarte usor ceea ce cauti. De la articole ce tin de birotica, consumabile, curatenie si pana la servicii de curierat, sau auto, servicii HR sau de Marketing, servicii de promovare IMM-uri in Mediul Digital, servicii medicale sau servicii ce tin de domeniul Financiar & Legal, Up Achizitii isi extinde in mod constant gama de produse si servicii, astfel incat sa indeplineasca cele mai exigente cerinte si sa se bucure in continuare de o reputatie solida in ochii clientilor.

 

Up Achizitii – parte a grupului international UP

Creat in anul 1964, grupul Up a strans de-a lungul timpului 1 milion de clienti si peste 28 de milioane de beneficiari la nivel mondial, avand la baza valori bine consolidate precum solidaritatea, inovatia, echitatea, responsabilitatea si antreprenoriatul. Activitatea acestuia consta in oferirea unei game mari de instrumente de motivare si solutii financiare avantajoase, capabile sa asigure performanta business-urilor clientilor si partenerilor sai.

Up Romania este o companie specializata in crearea de solutii de plata si de optimizare a costurilor pentru companii, angajati si comercianti. Prin tot ceea ce facem sustinem cresterea puterii de cumparare si imbunatatirea calitatii vietii pentru companii, pentru angajati, pentru societate. Alimentatie mai sanatoasa, access la recreere si la cultura, consum responsabil, sustenabilitate, valori in care credem si pe care le sustinem zi de zi. Pentru ca stim ca a construi o societate durabila este ceva ce depinde si de noi.

Up Romania pune la dispozitia clientilor sai numeroase practici de motivare, tichete de masa pe suport de hartie sau electronic, tichete cadou, vouchere de vacanta, tichete de cresa, tichete sociale si tichete culturale.

 

Bucura-te de beneficiile de a fi clientul nostru

Platforma Up Achizitii este dezvoltata de catre Up Romania, ceea ce garanteaza aceeasi experienta si calitate a produselor si serviciilor, in conformitate cu standardele Up Romania.

Uita de grija operatiunilor de achizitie si scapa de negocierile indelungate, legate de pret, cu diferiti furnizori. La Up Achizitii, ne concentram toate resursele pentru a-ti oferi servicii de calitate, in cel mai scurt timp posibil si iti oferim garantia ca toate produsele noastre au rolul de a-ti ajuta afacerea sa se dezvolte.

 

Mai simplu, in fiecare zi!