Semnatura electronica cu valabilitate 1 an

Trans Sped
108,00 Lei
Pretul nu include TVA.

Specificatii complete

Solutia de identificare video la distanta este inclusa in pret.

Potrivit prevederilor eIDAS, semnatura electronica calificata are aceeasi valoare juridica cu semnatura olografa si este non-repudiabila.

Semnatura electronica creata cu certificat digital calificat este o modalitate digitala puternic securizata prin care se confirma faptul ca un anumit document este semnat de catre o anumita persoana si ca informatiile din documentul respectiv nu au fost modificate ulterior semnarii.

Semnatura electronica calificata conecteaza identitatea semnatarului, identitate verificata de furnizorul de servicii de incredere, cu un anumit document la o anumita data. 

Semnatura electronica cu certificat digital calificat poate fi folosita atat in relatia cu entitatile private cat si cu institutiile publice, fiind opozabila in justitie si non-repudiabila. Semnaturile electronice cu certificat digital calificat emis de Trans Sped sunt recunoscute in Uniunea Europeana si in Statele Unite precum si in toate statele care recunosc legislatia europeana si/sau nord americana.

Potrivit OUG 38/2020, toate autoritatile si institutiile publice au obligatia primirii inscrisurilor semnate cu semnatura electronica calificata.

Semnatura electronica cu certificat calificat este utilizata in mod curent in relatia cu: Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS), Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM), Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), Monitorul Oficial, Depozitarul Central, Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), Autoritatile contractante din cadrul Sistemului Electronic de Achizitii Publice (SEAP)– pentru semnarea si transmiterea electronica a documentelor solicitate de acestia, Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSP), numeroase administratii publice locale.

Datorita cheilor criptografice stocate in Cloud nu mai este necesara utilizarea unui dispozitiv criptografic pentru stocarea certificatului si nici instalarea de drivere speciale. Procesul de semnare se activeaza printr-o combinatie de user si parola stiute doar de utilizator, la care se adauga un cod unic (One Time Password) primit prin sms/email/app pentru fiecare semnatura generata.

Certificatele digitale calificate cu chei criptografice pastrate in Cloud reprezinta o soluție puternică bazată pe cloud care oferă integritatea datelor, non-repudiere și identificarea sigură a semnatarului. Procesul de semnare sau accesare a certificatului se poate face de oriunde si de pe orice tip de dispozitiv: smartphone, tableta, laptop/computer.

eIDAS Qualified

SAFE-BioPharma cross-certified

FDA 21 CFR Part 11 compliant

DEA compliant

EMA compliant

FDA ESG compliant

Vei fi indrumat pas cu pas in vederea efectuarii Identificarii la Distanta si a emitereii semnaturii electronice de care ai nevoie!