Ultima perioadă ne-a învățat să prețuim mult mai mult sănătatea și accesul facil la servicii medicale de calitate. În România, prevenția medicală nu este o practică constantă, din păcate, cei mai mulți oameni amânănd pe cât posibil vizita la doctor. Conform unui studiu realizat în anul 2018, 7 din 10 români nu au mers la medic pentru un control de rutină.

Cu ajutorul unui abonament medical, prevenția și sănătatea pot deveni o prioritate pentru români. Comportamentul preventiv poate schimba sau chiar salva viețile oamenilor. Atunci când anumite afecțiuni grave sunt descoperite timpuriu, șansele ca acestea să fie tratate crește. 

Iată 10 beneficii ale unui abonament medical:

  1.  Abonamente medicale oferă flexibilitate. Acestea pot fi alese în funcție de nevoile angajaților. Totodată,companiile pot opta pentru abonamente de bază pentru noii angajați sau abonamente extinse pentru cei cu vechime  ori care au mai mulți membri în familie.
  2. Serviciile medicale pot fi personalizate.În funcție de tipul abonamentului, acestea pot varia de la o opțiune de bază până la altele mai complexe. Astfel, există o gamă variată de servicii gratuite la care pacienții au acces în baza abonamentului. De asemenea, abonații pot beneficia și de reduceri pentru alte investigații medicale, care nu sunt incluse gratuit în abonament.
  3. Clinicile medicale au de regulă o rețea națională de policlinici și spitale. Astfel, chiar dacă persoanele se află în afara orașului de reședință și au nevoie să meargă la medic, se pot programa la un specialist în localitatea în care se află.
  4. În perioada Covid-19 tele-medicina a luat amploare pentru ca pacienții să rămână în siguranță. Interpretarea analizelor, recomandările de investigații sau alte servicii, se pot realiza cu ajutorul tele-medicinei, rapid și în siguranță, din confortul casei pacientului.
  5. Există o echipă întreagă în spatele serviciilor medicale, care are grijă ca procesele de îngrijire medicală să fie bine organizate. Dacă sunt nelămuriri de ordin administrativ sau organizatoric, pacienții pot apela oricând la client service, pentru a fi ghidați și lămuriți.
  6.  Persoanele cu o afecțiune medicală complexă pot beneficia de acces nelimitat la serviciile medicale necesare, fie gratuite, fie reduse. Astfel, sănătatea și starea lor de bine este monitorizată în mod permanent.
  7. Femeile însărcinate beneficiază de o gamă extinsă de consultații în monitorizarea sarcinii și pot avea parte de un mediu sigur și confortabil pentru experiența nașterii.
  8. Spre deosebire de asigurările medicale, profitul din abonamentele medicale este reinvestit în clinici, încât pacienții să se poată bucura de tehnologii avansate și un mediu propice îngrijirii medicale optime.
  9. Utilizând în mod periodic serviciile medicale, există opțiunea de a oferi feedback medicilor, practică ce va contribui la îmbunătățirea pe termen lung a întregii experiențe medicale.
  10. Un angajat sănătos este un angajat fericit, care va performa la locul de muncă, fapt ce se se va oglindi în profitabilitatea oricărei companii.

Conform statisticilor Regina Maria, abonații din companii merg la medic de două ori mai des decât pacienții care nu sunt abonați. Pe platforma Up Achiziții companiile pot descoperi mai multe tipuri de abonamente de sănătate în cadrul clinicilor Regina Maria, cu un discount general de 25%. Este singura gamă dedicată companiilor mici și mijlocii, cu costuri special gândite pentru a veni în sprijinul antreprenorilor.