Cum functioneaza? Nimic mai simplu!

Up Achizitii simplifica achizitiile intreprinderilor mici si mijlocii printr-o platforma digitala unde gasesti o multime de produse si servicii pentru afacerea ta.

01
Mai SIMPLU
Iti faci cont pe loc si gratuit
02
Mai RAPID
Completezi contractul fara drumuri si batai de cap
03
Mai AVANTAJOS
Incepi sa comanzi si sa te bucuri de preturile preferentiale

Partenerii nostri

Recomandari

Cristian Stănescu

Administrator Happy Cards Management

La demararea colaborării cu Up Achiziţii, am reuşit să beneficiem de servicii de calitate, la preţuri avantajoase şi să fim trataţi cu seriozitate. Astfel, că azi, facem economii substanţiale şi menţinem costuri mici pentru clienţi, dar mai ales avem clienţi mulţumiţi de calitatea livrarilor pentru produsele comandate online.

Ruxandra Nicolae

Manager ING Office Baneasa

Prin platforma Up Achizitii, am simplificat procesul de achizitii si comand dintr-un singur loc tot ce tine de birotica, apa, consumabile sau servicii de curierat. Profesionalismul si calitatea constanta pe care le-au dovedit pe parcursul colaborarii, ma conving sa continui relatia cu Up Achizitii.

Andreea Niculescu

Notariat Sign In, Notar Asociat

Suntem un birou notarial nou infiintat pentru care selectia unor furnizori de calitate pentru produsele si servicile firmei, atingea un consum important. Accesand UpAchizitii, am reusit sa ne miscam repede cu comenzile, datorita platformei simple si prietenoase.

Vezi toate recomandarile